De Buurtcamping
De Buurtcamping

GEZOCHT: Stagiar(e) Communicatie/Media

Stageplek bij het Centrale Team van Stichting De Buurtcamping

Inmiddels heeft De Buurtcamping een gevestigde naam en een groot netwerk opgebouwd, zowel onder bewoners en vrijwilligers als bij de gemeente en andere (partner)organisaties. De verschillende Buurtcampings worden georganiseerd door lokale teams die samenwerken met vrijwilligers, organisaties en ondernemers uit de buurt. Zij worden hierbij vanuit Amsterdam ondersteund door het Centrale Team van Stichting De Buurtcamping. Als stagiair(e) bij het Centrale Team ondersteun je ons onder andere bij de communicatie met en ondersteuning van de lokale teams. De taken die hierbij komen kijken zijn o.a. :

  • Communicatieplan schrijven en uitvoeren
  • Persberichten schrijven
  • Sociale mediaplan bedenken en bijhouden
  • (Online) campagne(s) bedenken en uitvoeren
  • Contacten leggen en onderhouden met landelijke en regionale media (tv, radio)
  • Nieuwsbrieven schrijven
  • Het bijhouden van de website
  • Het maken van folders, flyers, presentaties en andere vormgeving

De taken worden in afstemming met jou en het team bepaald. Je hebt de vrijheid aan te geven waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je je in vast wil bijten. Dan kijken we samen hoe we hier gehoor aan kunnen geven. Met deze vrijheid komt wel een verantwoordelijkheidsgevoel kijken.

Wie zoeken we?
Je bent pro-actief, flexibel, kan goed communiceren (schriftelijk en mondeling) op verschillende niveau en bent precies. Een vlotte pen en zelfstandigheid zijn een pré! Je snapt de (sociale) doelen van De Buurtcamping en staat 100% achter het initiatief.

We zijn op zoek naar een praktijkstagiair die minimaal 3 dagen per week stage loopt. De stage start in september of januari/februari tot het einde van het Buurtcampingseizoen.


Wat bieden we?
Een erg leerzame stageplek binnen een jong, betrokken en creatief team van maatschappelijke professionals die samen Nederland een stukje socialer en gezelliger willen maken. Er is een stagevergoeding beschikbaar.
Voor meer informatie neem contact op met:
Anita Pronk; anitapronk@debuurtcamping.nl

 

Campingverhalen

30/11
Resultaten De Grote BuurtBankjesDag
18/11
De Buurtcamping sluit zich aan bij Eén tegen Eenzaamheid!
02/11
De Buurtcamping is een officieel Erkend Goed Doel!