Wil jij iets  goeds doen voor de buurt?

Organiseer dan een Buurtcamping! Wij helpen je op weg.

De Buurtcamping wordt georganiseerd door enthousiaste buurtbewoners. Maar ook als je in een buurt woont waar nog geen Buurtcamping is kun je contact opnemen. Dus… waar wacht je nog op?

“We organiseren De Buurtcamping omdat het de buurt een beetje mooier maakt. Het is een heel klein simpel idee, kamperen in je park, maar de impact kan zo ontzettend groot zijn!”

Erica, Campingbeheerder in Krommenie

Onze campingbeheerders kunnen het beste zelf  vertellen waarom heel Nederland met elkaar moet kamperen!

Meld je aan en word  Campingbeheerder in jouw eigen buurt!

Lijkt het jou ook leuk om een camping te organiseren in je eigen buurt? Dan helpen we je daar graag bij! Ons doel is om binnen een paar jaar heel Nederland samen te laten kamperen. Zo willen we iedereen een leuke vakantie bieden en bijdragen aan een gezelligere en socialere samenleving.

Ik wil ook een Buurtcamping organiseren

Vul het formulier in om je vrijblijvend aan te melden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam(Vereist)

Een impressie van De  Buurtcampus, de allerleukste opleiding van Nederland!

Wanneer je hebt besloten om een Buurtcamping te organiseren leiden we jou en andere enthousiaste buurtbewoners in 6 maanden tijd op tot Campingbeheerder! De Buurtcampus is de allerleukste opleiding van Nederland. We helpen jou online en tijdens twee live sessies met alles wat er komt kijken bij de organisatie van een Buurtcamping. Denk bijvoorbeeld aan: veiligheid op de Buurtcamping, vergunningen, fondsaanvragen, kaartverkoop en de promotie van jullie Buurtcamping in de buurt.