Welkom in Utrecht

Vacatures: Collega’s gezocht!

De Buurtcamping is een weekend lang genieten van een programma vol kunst, muziek, sport en een ontspannen mini- kampeervakantie met je buren. De campings zijn  een weerspiegeling van al het moois dat zich afspeelt in de wijk én bieden een tof en wijkoverstijgend programma, in samenwerking met andere (culturele) partijen uit de stad.

De Buurtcamping Utrecht gaat haar zesde jaar in, met verschillende campings in heel Utrecht. De club groeit en daarom zijn we op zoek naar collega’s, o.a. voor fondsenwerving & sponsoring en administratie & backofficeOok staat er een losse klus voor het maken van een uitgebreide kosten- batenanalyse (als onderdeel van het strategisch marketingplan) van het project.

Klik hier voor meer informatie over de vacatures.

De Buurtcamping Utrecht

Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – een weekend lang kamperen in een park in je eigen stadsie! In 2019 zijn  het Griftpark, Park de Gagel, Majellapark, Park Transwijk, Maximapark en Noordse Park omgebouwd tot de ultieme plekken om een mini-vakantie te vieren met buurtgenoten. Ook in 2020 gaan we door met de campings, daarom zijn we op zoek naar versterking van ons team. Bekijk hier de vacatures.

Het project

De Buurtcamping werkt aan het bouwen en versterken van communities in buurten door heel Utrecht, waarin bewoners, professionals en ondernemers elkaar vinden. Het structureel samenwerken aan een project met een bijzonder resultaat: een weekend lang kamperen in je eigen buurt. Dit geeft de betrokkenen een duidelijk doel, vergroot verantwoordelijkheidsgevoel en motiveert hen actief te zijn en blijven binnen de (grenzen van) de community.

  1. Sociale cohesie in de buurt versterken door duurzame ontmoetingen te creëren
  2. Vakantie bieden aan mensen die hier geen financiële mogelijkheid toe hebben
  3. Empoweren van buurtbewoners en overige deelnemers
  4. Ontwikkelen van een divers programma aan kennis, kunst, cultuur, natuur en sport
  5. Afstemmen van aanbod en samenwerking op lokale vraagstukken en wijk speerpunten

De partners

De Buurtcamping maken we samen! Zonder de inzet en sponsoring van, en samenwerking met alle betrokkenen is het realiseren van De Buurtcamping Utrecht niet mogelijk. We zijn de volgende partijen meer dan dankbaar voor de samenwerking.

(Wil je als partij of organisatie ook bijdragen aan De Buurtcamping, mail dan op utrecht@debuurtcamping.nl)

De organisatie

Bestuur

Arjen van Ree – penningmeester
Suzan Verdonschot – secretaris
Rutger van Weeren – voorzitter

Regioteam

Eva Leen – evaleen@debuurtcamping.nl
Astrid Glissenaar – astrid@debuurtcamping.nl
Rachella Dubbeldam – rachella@debuurtcamping.nl

 

Contact & bezoekadres

De Buurtcamping Utrecht
Schooneggendreef 27 X
3562 GG Utrecht

utrecht@debuurtcamping.nl
+31634565951

KVK

65784383

IBAN

NL40 TRIO0198441142