Utrecht
Buurtcamping Utrecht Griftpark
  • calendar 12 juli - 14 juli
  • caravan Buurtcamping Utrecht Griftpark, Utrecht
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Utrecht Griftpark

Het Griftpark bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren we samen! Kom jij ook lekker vakantie vieren met je buurtgenoten in het Griftpark? De camping vindt plaats op het terrein van Griftsteede met een programma voor jong en oud! Loop rond over de boerderij en door de tuinen en je staat midden in de natuur! Op de camping kun je lekker ontspannen voor je tent, sterke verhalen delen, een spelletje doen en samen buiten ontbijten. Of kom een dagje buurten. Sluit aan bij een potje kubben, een leuke workshop, dans mee op de silent campingdisco en wie weet welke leuke mensen je uit je eigen buurt leert kennen!

PS: Vindt je het leuk om te helpen tijdens dit weekend? Geef je op als vrijwillig(st)er!  Dat kan onderaan deze pagina. We zijn dan ontzettend blij met jou 😉

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Utrecht Griftpark? Koop dan nu je tickets!
Reserveer jouw kampeerplek!
Locatie
pin
Buurtcamping Utrecht Griftpark
Stadsboerderij Griftsteede, Van Swindenstraat 129, 3514 XR Utrecht, Netherlands
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

De Buurtcamping Griftpark maakt ontmoeting en contact tussen verschillende bewoners(-groepen) in Utrecht Noordoost leuk en gemakkelijk. Door als bewoners samen met ondernemers en maatschappelijke organisaties De Buurtcamping te organiseren en hier te overnachten, leren we elkaar beter kennen en versterken we sociale verbanden.

De Buurtcamping Griftpark vindt plaats op de Stadsboerderij Griftsteede, in het groene hart van de wijk Noordoost: het Griftpark. Hier in het groen en bij allerlei speelveldjes komen oude, nieuwe en jonge Utrechters dichterbij elkaar. Ervaren Utrechters een onvergetelijk vakantiegevoel in eigen park. Dat je hier jezelf kunt zijn, en met een pleerol onder de arm iedereen gelijk is! Je leert nieuwe mensen, organisaties en activiteiten kennen. Utrecht wordt kleiner en groter tegelijk!

Over de organisatie

Dit jaar wordt De Buurtcamping Griftpark verzorgd door Marian, Nanko, Elene & Rosco! Zij hebben er veel zin in en kunnen nog hulp gebruiken!

Word vrijwilliger!

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.