Utrecht
Buurtcamping Utrecht Majellapark
  • calendar 12 juli 2024 - 14 juli 2024
  • caravan Buurtcamping Utrecht Majellapark, Utrecht
  • speaker Insta

Welkom bij  Buurtcamping Majellapark

Het is weer voorbij, die mooie zomer. Maar wat was het leuk, hè? Inmiddels is De Buurtcamping alweer enkele maanden geleden, maar we kunnen het nog zo voelen. Prachtig weer, blije buren, aanstekelijke activiteiten, eten uit onze eigen buurt. Echt een topweekend!

Nog even terugkeren naar dit mooie weekend? We hebben een prachtige aftermovie voor jullie gemaakt. Neem snel een kijkje 🙂

Open hier de aftermovie!

Enthousiast?! Meld je aan als vrijwilliger voor de volgende editie van 12 tot 14 juli 2024! Mail naar majellapark@debuurtcamping.nl

Locatie
pin
Buurtcamping Utrecht Majellapark
Majellapark, Utrecht, Netherlands
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

 Wie is toch die held in die badjas?!

Wist je dat onze Buurtcamping ook gewoon een burgermeester heeft? Onze campingburgermeester Werner knipt het hele weekend lintjes door (soms ook scheerlijnen) en praat ons hele programma aan elkaar. En hij maakt met iedereen een praatje. Wat een held toch?

Marije Ewald
Campingbeheerder
Laura Verkerk
Campingbeheerder
Werner Schmitz
Campingburgemeester
Wiet de Ronde
Programma
Wordt jij ons nieuwe teamlid?
Vrijwilliger

Over de organisatie

Team Majellapark bestaat uit een handvol bevlogen organisatoren.

Laura en Marije zijn in hun voorbereiding vooral bezig met de buurt te activeren en samenwerkingen aan te gaan. Want zonder sponsoring kan onze camping niet bestaan. Daarnaast zijn ze druk bezig met de keuken en de aankleding.

Wiet buigt zich over ons programma en weet als geen ander de beste artiesten te strikken.

Werner is onze enige echte campingburgemeester ❤

Wij hebben er als team enorm veel zin in en kunnen niet wachten tot het eerste weekend van de zomervakantie!

Word vrijwilliger!

Over onze sponsoren

Zonder ondernemers uit de buurt geen Buurtcamping. Daarom zetten wij graag al onze sponsoren nog eens in het zonnetje. Onze dank aan jullie is groot!!

Voor de buurt, door de buurt

AH Konincks Amsterdamsestraatweg, B-original Decor & Design, Bakkerij Lombok, Bakkerij Nehir, Bakkerij Neplenbroek, Bastacosi Pizzeria, Beautyhouse Saliha, Bendi, Beni Said, Besselings’ Deli, BijBram, Bitter Moon Croissanterie, Cafe De Windhoek, Cafe West, De Biologische Slager, De Pers, DOCK, Fleut, Gamma Utrecht West, Grada Jager Makelaardij, Groenhof Supermarkt, IJssalon DAM, Kaddour Slagerij, Kapper Mulder, Kindcentrum Cartesius, Kleine Max, Koffie en Ik, Landhuis in de Stad, Maison de Madame, MCD Lombok, Ondernemersvereniging Lombok, Oostveen Tuinen, Primera Haroekoeplein, Schimmelplein Beheergroep, T. van den IJssel Tweewielers, Tandartspraktijk Hutter, The Anthony Hotel Utrecht, Ubuntuhuis, Van Berkel Slijterij, Vcompany, W. van Beek Paardenslagerij, Wawollie Kringloopwinkel Amsterdamsestraatweg, Yunak

 

 

Word sponsor!

Over ons programma

Wat een goed (en vol) programma hadden we hè.

Natuurlijk megaprops aan alle artiesten en kleinkunstenaars die kosteloos ons hebben verwend met hun artistieke kunsten.

Anne en Merel – kleinkunst, Braziliaans koor Zumba!, Box en Joy met Martha, Duco van UC Crew, Glitterkots en de Nasmaak, Igor Krulsnor, Jeroen Hijmans, Krisitien de ademcoach, Maarten de Maker, Majella trio – klassieke klanken, RGK Escape rooms op locatie, Ubuntuhuis, Voorleesopa Jos, Van Piekeren, De Voorkamer.

Kom optreden!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: