Utrecht
Buurtcamping Majellapark
  • calendar 12 juli - 14 juli
  • caravan Buurtcamping Majellapark, Utrecht
  • speaker Insta

Welkom bij  Buurtcamping Majellapark

Het nieuwe jaar is gestart!  Dat betekend dat wij al druk bezig met 1 specifiek zomerweekend in juli… Buurtcamping 2024! Van 12 tot 14 juli 2024 gaan we weer los in het Majellapark.

Wil je meer weten? Meehelpen? Optreden? Of heb je gewoon een heel goed idee? Kom dan naar onze buurtbijeenkomst op 23 mei om 19:30 bij Bankaplein, of mail naar majellapark@debuurtcamping.nl

Nog even terugkeren naar het mooie Buurtcampingweekend van 2023? Neem hier snel een kijkje 🙂  Open hier de aftermovie!

 

Locatie
pin
Buurtcamping Majellapark
Majellapark, Utrecht, Netherlands
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

 Wie is toch die kanjer in de oranje badjas?

Wie is toch die man die ‘t hele weekend rond sjeest op Buurtcamping Majellapark? Het is onze enige echte Campingburgemeester Werner!

Lintjes knippen, tentjes opzetten, plaatjes draaien, skelterswedstrijdjes houden, het programma aan elkaar praten maar vooral het hele weekend van gezelligheid en gekkigheid voorzien… onze campingburgemeester draait er zijn hand niet voor om!

Wil je hem in actie zien? Kom dan naar Buurtcamping Majellapark op 12, 13 en 14 juli 2024.

Neem contact op met Jytte, Mariël, Werner, Laura, Wiet en Marije via majellapark@debuurtcamping.nl

Marije Ewald
Campingbeheerder
Laura Verkerk
Campingbeheerder
Jytte Kroeze
Campingbeheerder
Wiet de Ronde
Programmabaas
Mariël Vermuë
Campingbeheerder

Over de organisatie

Team Majellapark bestaat uit een handvol bevlogen organisatoren.

Laura en Marije zijn in de voorbereiding vooral bezig het overzicht, financiën, de buurt te activeren en samenwerkingen aan te gaan. Want zonder sponsoring kan onze camping niet bestaan!

Wiet buigt zich over het programma en weet als geen ander de beste artiesten te strikken.

Mariël is onze productiekanjer en Jytte zorgt voor alle vrijwilligers en is chef aankleding.

Tenslotte hebben we Werner, onze enige echte campingburgemeester ❤

Wij hebben er als team enorm veel zin in en kunnen niet wachten tot het eerste weekend van de zomervakantie!

Word vrijwilliger!

Over onze sponsoren

Zonder ondernemers uit de buurt geen Buurtcamping. Daarom zetten wij graag al onze sponsoren van 2023 nog eens in het zonnetje. Onze dank aan jullie is groot!!

Voor de buurt, door de buurt

AH Konincks Amsterdamsestraatweg, B-original Decor & Design, Bakkerij Lombok, Bakkerij Nehir, Bakkerij Neplenbroek, Bastacosi Pizzeria, Beautyhouse Saliha, Bendi, Beni Said, Besselings’ Deli, BijBram, Bitter Moon Croissanterie, Cafe De Windhoek, Cafe West, De Biologische Slager, De Pers, DOCK, Fleut, Gamma Utrecht West, Grada Jager Makelaardij, Groenhof Supermarkt, IJssalon DAM, Kaddour Slagerij, Kapper Mulder, Kindcentrum Cartesius, Kleine Max, Koffie en Ik, Landhuis in de Stad, Maison de Madame, MCD Lombok, Ondernemersvereniging Lombok, Oostveen Tuinen, Primera Haroekoeplein, Schimmelplein Beheergroep, T. van den IJssel Tweewielers, Tandartspraktijk Hutter, The Anthony Hotel Utrecht, Ubuntuhuis, Van Berkel Slijterij, Vcompany, W. van Beek Paardenslagerij, Wawollie Kringloopwinkel Amsterdamsestraatweg, Yunak

 

 

Word sponsor!

Over ons programma

Wat een goed (en vol) programma hadden we hè.

Natuurlijk megaprops aan alle artiesten en kleinkunstenaars die kosteloos ons hebben verwend met hun artistieke kunsten.

Anne en Merel – kleinkunst, Braziliaans koor Zumba!, Box en Joy met Martha, Duco van UC Crew, Glitterkots en de Nasmaak, Igor Krulsnor, Jeroen Hijmans, Krisitien de ademcoach, Maarten de Maker, Majella trio – klassieke klanken, RGK Escape rooms op locatie, Ubuntuhuis, Voorleesopa Jos, Van Piekeren, De Voorkamer.

Kom optreden!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: