Utrecht
Buurtcamping Utrecht Majellapark
  • calendar 7 - 9 juli
  • caravan Buurtcamping Utrecht Majellapark, Utrecht
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Majellapark

De kaartverkoop voor De Buurtcamping Majellapark is gestart, dus reserveer nu snel je campingtickets HIER.

Momenteel leggen we de laatste hand aan ons spectaculaire programma. We zullen op korte termijn via onze socials delen wat er allemaal te doen is. Koop in ieder geval snel je tickets, want we houden van een volle camping maar vol = vol.

Lees hieronder meer over onze campingbeheerders en vrijwilligers. Onze volgende vrijwilligersbijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 mei van 19 tot 21 uur in speeltuin Bankaplein. Zien we je daar?

Locatie
pin
Buurtcamping Utrecht Majellapark
Majellapark, Utrecht, Netherlands
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Wist je dat onze Buurtcamping ook gewoon een burgermeester heeft? Onze campingburgermeester Werner knipt het hele weekend lintjes door (soms ook scheerlijnen) en praat ons hele programma aan elkaar. En hij maakt met iedereen een praatje. Wat een held toch?

Dimitry de Vink
Campingbeheerder
Marloes Lutgerhorst
Campingbeheerder
Marije Ewald
Participatie
Laura Verkerk
Participatie
Wiet de Ronde
Programma
Werner Schmitz
Campingburgermeester

Over de organisatie

Team Majellapark bestaat uit een handvol bevlogen organisatoren.

Marloes en Dimitry zijn campingbeheerders, zij zullen in de voorbereiding, maar ook tijdens de Buurtcamping Majellapark eindverantwoordelijk zijn. Op dit moment houden zij zich vooral bezig met bestellingen plaatsen, de vergunning regelen, extra budget regelen en de productie.

Laura en Marije delen de bovenstaande rol en zijn in hun voorbereiding vooral bezig met de buurt te activeren en samenwerkingen aan te gaan. Want zonder sponsoring kan onze camping niet bestaan.

Wiet buigt zich over ons programma en weet als geen ander de beste artiesten te strikken.

We mogen wel zeggen, dat we naast een echte feestcamping ook echt een dreamteam hebben ❤

Wij hebben er als team enorm veel zin in en kunnen niet wachten tot het eerste weekend van de zomervakantie!

Word vrijwilliger!

Vertel iets over de tickets

De ticketverkoop is gestart: scoor HIER snel je ticket(s)!

Vertel iets over het programma

Heel binnenkort lees je hier meer over ons programma, nog heeeeeel even wachten dus!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden