Utrecht
Buurtcamping Utrecht – Maximapark
  • calendar 7 - 9 juli
  • caravan Buurtcamping Utrecht – Maximapark, Utrecht

Welkom bij De  Buurtcamping Utrecht Maximapark

Wil jij je buren beter leren kennen? Wil je weten wat jouw eigen buurt te bieden heeft? Heb je zin om te kamperen en je te laten verrassen?

Kom dan 2 nachten kamperen op de Buurtcamping in het Maximapark!

Locatie
pin
Buurtcamping Utrecht – Maximapark
Activiteitenterrein Maximapark, Utrecht, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Team Maximapark

Ons team is al enthousiast aan het werk om de camping voor te bereiden. Wil jij ons ondersteunen in aanloop naar of tijdens het kampeerweekend? Sluit je dan aan bij onze groep vrijwilligers. We kunnen alle hulp gebruiken!

Meld je aan via: maximapark@debuurtcamping.nl

Ticket verkoop

Het is zover, de verkoop van de tickets is gestart!

Via deze link kom je op de bestelpagina. Ben jij er ook bij? Wij verheugen ons op je komst.

 

Het programma

Een weekend vol muziek en allerlei sportieve, creatieve en culturele elementen. “Voor en door de buurt” is ons motto! Samen eten, afwassen en dansen bij het kampvuur.

Zelf iets organiseren? Meld je bij ons en laat de kampeerders en bezoekers meegenieten van jouw passie of talent!

Neem contact op via: maximapark@debuurtcamping.nl

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden