Rotterdam
Buurtcamping Rotterdam BoTu
  • calendar 7 - 9 juli
  • caravan Buurtcamping Rotterdam BoTu, Rotterdam
  • speaker Instagram

Deze zomer kun je weer  kamperen in Bospolder-Tussendijken!

De eerste editie De Buurtcamping BoTu was afgelopen zomer een groot succes. Daarom kunnen deze zomer buurtbewoners weer op vakantie in eigen wijk. Schrijf vrijdag 7 t/m zondag 9 juli 2023 maar alvast in je agenda! Op de Buurtcamping is niet alleen iedereen welkom, iedereen is ook gelijk. Arm en rijk, jong en oud, alleenstaand en grote gezinnen.

Op vakantie in eigen buurt

De Buurtcamping BoTu is bedoeld om buurtbewoners in de grote stad dichter bij elkaar te brengen en ze vakantie te laten vieren in eigen omgeving. Buurtbewoners, lokale initiatieven en ondernemers organiseren allerlei activiteiten op het gebied van natuur, cultuur, sport en ontspanning voor drie dagen lang op het dakpark in BoTu.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Rotterdam BoTu? Koop dan nu je tickets!
Boek je tentplek!
Locatie
pin
Buurtcamping Rotterdam BoTu
Dakpark, Vierhavensstraat 79, 3029 BB Rotterdam, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

De Buurtcamping BoTu staat voor verbinding en gastvrijheid

Lijkt het je daarom leuk om onderdeel te zijn van een hecht team die, net als jij, zich met liefde inzet voor de wijk? Vind je het niet erg om te sjouwen, schoon te maken en onze bezoekers gastvrij te verwelkomen? Of ben je liever verantwoordelijk voor het kampvuur?

Meld je dan nu aan via Tonny van Sommeren info@bollenpandje.nl dan kijken we samen welke taken het beste bij jou passen!

Wat krijg je er voor terug?

  • Je wordt onderdeel van een hecht en gezellig team
  • Je ontmoet nieuwe buurtgenoten
    en draagt bij aan een sociale wijk
  • Je mag gratis kamperen tijdens de Buurtcamping
  • Je krijgt een ‘meehelp’ vergoeding van 5,- per uur

 

 

 

 

 

Tonny van Sommeren
Coordinator Meehelpers
Geert van Emden
Productie
Berend van Zanten
Productie
Ximena Davalos
Programmamaker
Sanne Hoogeveen
Communicatie

Hoe reserveer je een plek?

Wil je komen luieren, badmintonnen of barbecuen met de buren? Reserveer dan jouw tentplek hier!  Samen zorgen we voor een weekend vol avontuur, nieuwe vriendschappen en prachtige herinneringen. Reserveer je plekkie en kom logeren of een dagje buurten.

Een dagje buurten is gratis.

 

Reserveer je plekkie!

Meehelpers gezocht!

Meehelpers hebben gratis toegang tijdens De Buurtcamping BoTu. Lijkt het jou leuk om mee te helpen met de voorbereidingen of tijdens de camping? Meld je aan via info@bollenpandje.nl.

 

Meld je aan!

Het programma!

We organiseren verschillende activiteiten, van brood bakken en een potluck, tot workshops met kunstenaars uit de buurt en fantastische optredens met North Sea Round Town!

De komende weken maken we het programma bekend. Houd de socials dus goed in de gaten!

Instagram

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden