Rotterdam
Buurtcamping Rotterdam BoTu
  • calendar 12 juli - 14 juli
  • caravan Buurtcamping Rotterdam BoTu, Rotterdam
  • speaker Instagram

Deze zomer kun je weer  kamperen in Bospolder-Tussendijken!

Schrijf vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2024 in je agenda!

 

Op vakantie in eigen buurt

De Buurtcamping BoTu is bedoeld om buurtbewoners in de grote stad dichter bij elkaar te brengen en ze vakantie te laten vieren in eigen omgeving. Buurtbewoners, lokale initiatieven en ondernemers organiseren allerlei activiteiten op het gebied van natuur, cultuur, sport en ontspanning voor drie dagen lang op het dakpark in BoTu.

🏕️ Standaard tentplek: €15,- voor het hele weekend
👩‍👧‍👦 Volwassenen: €15,- per persoon (kinderen kamperen gratis)
💸 Beperkt budget? Reserveer jouw plek gratis

🆓 Een dagje buurten is gratis! Doe mee aan alle toffe activiteiten! 🎉⁣⁣

🌳 ☀️ Geniet samen van het opzetten van tenten, gezamenlijke maaltijden, ontspannende sportsessies en knusse momenten rond het kampvuur op het Dakpark deze zomer. 🌿🌞 Zelfs als je niet in de buurt woont, ben je van harte welkom om te kamperen! Je kunt ook alleen deelnemen aan de geweldige dagactiviteiten die plaatsvinden op de camping.⁣⁣

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Rotterdam BoTu? Koop dan nu je tickets!
Reserveer je plekkie!
Locatie
pin
Buurtcamping Rotterdam BoTu
Dakpark, Vierhavensstraat 79, 3029 BB Rotterdam, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Tonny van Sommeren
Coordinator Meehelpers
Ximena Davalos
Programmamaker
Sanne Hoogeveen
Productie / Communicatie
Kavitha Hackney
Productie / Communicatie
Moenne van la Parra
Coordinator Meehelpers

Hoe reserveer je een plek?

Wil je komen luieren, badmintonnen of barbecuen met de buren? Reserveer jouw tentplek. Samen zorgen we voor een weekend vol avontuur, nieuwe vriendschappen en prachtige herinneringen. Reserveer je plekkie en kom logeren.

Een dagje buurten is gratis en hoef je niet te reserveren.

 

Reserveer je plekkie vanaf 7 mei

Meehelpers gezocht!

Meehelpers hebben gratis toegang tijdens De Buurtcamping BoTu. Lijkt het jou leuk om mee te helpen met de voorbereidingen of tijdens de camping? Meld je aan via info@sannehoogeveen.nl

 

Meld je aan!

Het programma!

We organiseren verschillende activiteiten, van samen koken en een potluck, tot workshops met kunstenaars uit de buurt en fantastische optredens met North Sea Round Town!

De komende weken maken we het programma bekend. Houd de socials dus goed in de gaten!

Instagram

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: