Spoorpark, Tilburg - De hele maand juli

Buurtcamping Tilburg

Meer informatie

Welkom bij Buurtcamping Tilburg

Dit jaar is anders dan andere jaren! Toch willen wij ook dit jaar niet voorbij laten gaan door betaalbare vakanties bieden aan gezinnen die anders niet op vakantie zouden kunnen. En om zo ook weer te zorgen voor nieuwe ontmoetingen!

Wij bieden daarom dit jaar onze verhuurbare units aan via de ‘meedoen’ regeling van de Gemeente. De gezinnen kunnen zo voor de helft van de prijs een unit huren. Op dit moment zijn we bezig om samen met andere partijen (o.a. Beachvollybal, Skatebaan, de BMX baan, de klimtoren & IVN Natuureducatie) een mooi vakantie arrangement voor de gezinnen te verzorgen. Dit arrangement zit dan in het aanbod.

We willen daarnaast proberen om dit gehele arrangement via ContourdeTwern (de buurthuizen) Quiet Tilburg (organisatie die zich inzet voor het bestrijden van armoede), Broodje Aap & Linke Soep (gericht op samen eten & verbinding) aan maximaal 10 gezinnen gratis aan te bieden (dit gebeurd normaal ook tijdens de BC – nu de hele maand juli) Zo helpen wij de gezinnen met minder inkomen.

Kampeerders kunnen zich aanmelden via de lokale FB pagina (Stadscamping Tilburg), en via de eigen website (stadscampingtilburg.nl)

De hele maand juli
Spoorpark, Tilburg

Over de organisatie

Ons beheerdersteam bestaat uit op dit moment uit Eric Steur, de initiatiefnemer van de Stadscamping Tilburg en bestuurslid & Anneke Buursink-Niessink; de vrijwilligerscoordinator en verantwoordelijk voor de subsidieaanvragen. Daarnaast helpt het reguliere campingteam met het ontvangst van de gasten.

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen? Stuur dan een mail naar: anneke@stadscampingtilburg.nl

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer
Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van: