Helmond
Buurtcamping Helmond Noord
  • calendar 12 juli - 14 juli
  • caravan Buurtcamping Helmond Noord, Helmond
  • speaker facebook

Welkom bij de  Buurtcamping Helmond Noord

Kamperen in onze eigen mooie wijk Helmond Noord!

“Samen met buren, vrienden en buurtgenoten 
een weekend samen op avontuur!”

 

We staan aan het begin van de zomervakantie, de zon straalt, bijna vakantie. De laatste loodjes voor het werk, plannen voor het gezin, gelach! Onze kinderen uitgelaten, de laatste week op school. We gaan bijna, bijna met vakantie. Hoe TOF om weer eens iets anders te doen. Een korte vakantie in de eigen wijk, vlakbij huis. Met mensen die we kennen, of gaan leren kennen.

Mooi, dat we met het gezin toch op vakantie kunnen, of een mooie start van de zomervakantie met een pré-vakantie. Kunnen we alvast wennen! Ook fijn dat we niet perse hoeven te kamperen, maar een leuk weekend kunnen hebben met het gezin vol leuke activiteiten. Het is zelfs mogelijk dat wij als ouders kunnen relaxen op de camping en de kids ontzettend veel plezier hebben met elkaar.

Hoe mooi is dit?!

Voor het tweede jaar zijn wij als groep bewoners uit Helmond Noord druk bezig met het organiseren van een buurtcamping in onze wijk Helmond Noord. Samen met Stichting de Buurtcamping, LEVgroep, Be Bizzy en Gemeente Helmond organiseren we in de zomervakantie weer een buurtcamping, centraal gelegen in de wijk!

Willen jullie op de hoogte gehouden worden, volg dan ons facebook-kanaal:

https://www.facebook.com/buurtcampinghelmondnoord

Inmiddels zijn we met heel wat enthousiaste buurtbewoners weer aan de slag, maar we zoeken natuurlijk nog extra mensen. Wil jij jouw talenten ontdekken of inzetten, dan zoeken we jou!

Voor meer informatie: mail naar buurtcampinghelmondnoord@gmail.com

 

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Helmond Noord? Koop dan nu je tickets!
koop hier jouw kaartje!
Locatie
pin
Buurtcamping Helmond Noord
Wethouder Ebbenlaan 32, 5703 HV Helmond, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Mede mogelijk gemaakt door:

Inge Netten
Programma en promotie
Saskia van der Sommen
Programma en promotie
Peter Spaan
Productie
Annie van den Berg
Financiën

Zie hieronder voor de huisregels

Op de buurtcamping…is alles relaxed want…. het is vakantie. Graag willen we met elkaar een paar afspraken maken zodat het ook relaxed blijft. Daarmee houden we het voor iedereen plezierig. 

Je verblijf op De Buurtcamping Helmond Noord in het park aan de Rembrandtlaan/Wethouder Ebbenlaan betekent dat je akkoord gaat met de volgende afspraken; 

Alcohol – Er wordt geen alcohol verkocht op de buurtcamping, maar je mag het wel nuttigen.  Doe dit met mate. Liever niet. Bij overmatig gebruik/overlast kun je van de buurtcamping worden verwijderd.
Afval – Het park ligt er netjes bij. Laten we dat zo houden. Er zijn voldoende prullenbakken op het terrein. In je welkomsttas zit ook een vuilniszak. Gebruik deze aub. Is deze vol, dan kun je hem weggooien in de grote vuilcontainer.
Beveiliging – Er zijn geen kluisjes op de camping. Dus pas op je waardevolle spullen! Laat de waardevolle spullen liever zoveel mogelijk thuis en zeker niet onbewaakt achter in je tent. De politie is uiteraard op de hoogte gebracht van dit evenement en wellicht zal de surveillance van de politie meer zijn dan normaal. Ook wordt er overdag en in de avond actief door verschillende vrijwilligers een oogje in het zeil gehouden. In de nacht is een beveiligingsdienst aanwezig die ervoor gaat zorgen dat we allemaal kunnen genieten van een rustige en kalme nachtrust . De organisatie is bij schade, diefstal of vermissing niet aansprakelijk.
Camper / caravan / partytent – Het is helaas niet toegestaan om met een camper, caravan of grote partytent op De Buurtcamping te overnachten, behoudens de caravan van de Receptie/EHBO.
Drugs Illegale middelen zijn bij wet verboden en dus ook op De Buurtcamping.  Wordt het aangetroffen, dan wordt de politie gewaarschuwd en volgen maatregelen.
Geluid – Houd wat betreft je geluid altijd rekening met je buren. Wees na 23:00 uur stil zodat wie dat wil, lekker kan slapen. Versterkte muziek is niet toegestaan en na 23:00 uur ook niet onversterkt.
Hygiëne – Zorg dat behalve het park, ook de wc-hokjes schoon en heel blijven. 
Overnachten / kamperen – Het is uitsluitend toegestaan om op het daarvoor bestemde kampeerterrein te overnachten. Alleen kampeerders die zich vooraf hebben ingeschreven mogen blijven overnachten.
Kinderen – Kinderen mogen niet alleen komen kamperen of als daggast verblijven. Zij vallen onder toezicht en aansprakelijkheid van de volwassene die hen heeft ingeschreven en zelf ook aanwezig is.
Vuur – Voor kampvuur is een speciale plek gemaakt op De Buurtcamping. Het is niet toegestaan om zelf vuren aan te leggen of een eigen BBQ mee te nemen. Ook mag er niet in de tenten gerookt worden. Dit is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken. 
Vragen? Kom dan naar de receptie of spreek iemand aan van de crew. 
Happy camping!

Wil jij ook een kaartje kopen?

Kaartjes kun je binnenkort hier online kopen of

stuur een mail naar buurtcampinghelmondnoord@gmail.com

 

Programma

Programma 2024:

vrijdag: 
15:00 aankomst campinggasten
17:00 officiële opening 
18:00 frietwagen en ijsjes
19:00 Expeditie Robinson
20:00 Kampvuur en voorlezen
zaterdag: 
11:00 Circus workshop 
14:00 pannenkoekenparty, op de foto met Ridder Rutger, waterfun en ijs 
18:00 BBQ en live muziek
19:00 Kampvuur en voorlezen
zondag: 
12:00 Bingo
13:00 Soep met broodje worst
15:00 officiële afsluiting

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.