Helmond
Buurtcamping Helmond Noord
  • calendar 21 - 23 juli
  • caravan Buurtcamping Helmond Noord, Helmond

Welkom bij de  Buurtcamping Helmond Noord

Kamperen in onze eigen mooie wijk Helmond Noord!

“Samen met buren, vrienden en buurtgenoten een weekend samen op avontuur!”

 

We staan aan het begin van de zomervakantie, de zon straalt, bijna vakantie. De laatste loodjes voor het werk, plannen voor het gezin, gelach! Onze kinderen uitgelaten, de laatste week op school. We gaan bijna, bijna met vakantie. Hoe TOF om weer eens iets anders te doen. Een korte vakantie in de eigen wijk, vlakbij huis. Met mensen die we kennen, of gaan leren kennen.

Mooi, dat we met het gezin toch op vakantie kunnen, of een mooie start van de zomervakantie met een pré-vakantie. Kunnen we alvast wennen! Ook fijn dat we niet perse hoeven te kamperen, maar een leuk weekend kunnen hebben met het gezin vol leuke activiteiten. Het is zelfs mogelijk dat wij als ouders kunnen relaxen op de camping en de kids ontzettend veel plezier hebben met elkaar.

Hoe mooi is dit?!

We zijn als groep bewoners uit Helmond Noord druk bezig met het organiseren van een buurtcamping in onze wijk Helmond Noord. Samen met Stichting de Buurtcamping, LEVgroep, Be Bizzy, Wijkraad Helmond Noord en Gemeente Helmond zullen we in de zomervakantie een buurtcamping organiseren. Centraal gelegen in de wijk!

Willen jullie op de hoogte gehouden worden, volg dan voor nu in elk geval het facebook-kanaal van Wijkteam Helmond Noord LEVgroep.

https://www.facebook.com/Wijkteamhelmondnoordlevgroep

Komende tijd komen er nog meer PR kanalen om jullie op de hoogte te houden!

We zien in onze droom de buurtcamping Helmond Noord als fantastisch mooi initiatief voor onze wijk! Inmiddels zijn we al met heel wat enthousiaste buurtbewoners aan de slag, maar we zoeken nog extra mensen. Heb je talent voor promotie, PR en social media dan zoeken we jou!

Aan alle bewoners van Helmond Noord: laat je uitdagen om een bijdrage te leveren en laat ook vooral horen als je interesse hebt om naar buurtcamping te komen. Over hoe en wat komt nog meer informatie!

Voor meer informatie: Bel, app of mail: Elke Minnebach (LEVgroep) T. 06-81531642, Harriette Klabbers (LEVgroep) T. 06-48604504

 

Locatie
pin
Buurtcamping Helmond Noord
Wethouder Ebbenlaan 32, 5703 HV Helmond, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Elke Minnebach
Vrijwilligerscoordinatie
Harriette Klabbers
Promotie
Peter Spaan
Financien
Saskia Sommen
Productie
Inge Netten
Programma
Willem
Creative Director

Hier komt meer informatie over de huisregels

Hier komt binnenkort meer informatie over tickets

Programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden