De Buurtcamping
De Buurtcamping

Noorderpark Sneeuwbalweg 5, Amsterdam 16 t/m 18 juli

Buurtcamping Noorderpark

Welkom bij Buurtcamping Noorderpark

De Buurtcamping Noorderpark kan dit jaar helaas niet doorgaan!
We stonden in de startblokken, we hadden alles geregeld en we hadden er vooral heel veel zin in. Drie dagen op vakantie in de buurt en elkaar EIN-DE-LIJK weer ontmoeten na lange maanden in onze eigen woonkamers. Maar helaas moeten we jullie nu vertellen dat De Buurtcamping Noorderpark dit jaar niet door kan gaan door de nieuw aangekondigde maatregelen van 9 juli.
Dit nieuws is hard bij ons aangekomen. We realiseren ons goed dat De Buurtcamping voor veel mensen de enige vakantie is. En de behoefte aan ontmoetingen nog nooit zo groot is geweest.
We gaan nu in beraad om te kijken of er nog iets mogelijk is in het najaar waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Houd de komende tijd deze pagina goed in de gaten voor updates. Uiteraard zijn we er volgend jaar weer met een volledige Buurtcamping.
Tot die tijd, blijf veilig, Happy Camping en wees een beetje lief voor de buren 🙂
Heb je nog vragen? Mail ons dan: noorderpark@debuurtcamping.nl
Team Buurtcamping Noorderpark
Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren, leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.
Drie dagen lang, is het park een klein gemoedelijk dorpje. Bewoond door alle types: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.
Deze zomer hopen we je te mogen verwelkomen op onze gezellige buurtcamping.
Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen, met daarbij horende regels en verwachten van u hetzelfde.
Mocht het niet mogelijk zijn om volgens de dan geldende maatregelen te kamperen, dan zullen we leuke zomerse vakantie activiteiten in het park organiseren. In kleine groepjes meerdere dagen achter elkaar. Dit alles weer afhankelijk van de dan geldende regels.
U kunt zich aanmelden, via emailadres: noorderpark@debuurtcamping.nl
De kosten voor een tent plek is € 15,- en € 15,- per persoon kinderen jonger dan 12 jr. € 1,- En met groot dank aan de Stadspas zijn de koste voor Stadspas houders € 2,50 per tent plek en € 2,50 per persoon kinderen jonger dan 12 jr. gratis.
Tot de zomer en Happy Camping!
Buurtcamping Noorderpark

 

Over de organisatie

Ons team bestaat uit 5 beheerders die wonen in verschillende wijken rond om het Noorderpark. John de Jong (administratie, financieel) Esmeralda Jongmans (administratie, financieel) Patrick van Bronswijk (productie algemeen). Melanie van Thal (productie, promotie) Debbie Bakker (productie div) beheerders die wonen op verschillende plekken in Noord rond om het Noorderpark. Samen willen ze met de Noorderpark camping verschillende buurten in noord naar 1 plek brengen om elkaar beter te leren kennen.

WE ZOEKEN NOG VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers geen Buurtcamping. Woon je rondom het Noorderpark en heb je tijd om een handje mee te helpen meldt je dan aan als vrijwilliger door het onderstaande formulier in te vullen.

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.