De Buurtcamping
De Buurtcamping

Majellapark, Utrecht 16 t/m 18 juli

De Buurtcamping Majellapark

Welkom bij De Buurtcamping Majellapark

De Buurtcamping Majellapark kan dit jaar helaas niet doorgaan!

 

We stonden in de startblokken, we hadden alles geregeld en we hadden er vooral heel veel zin in. Drie dagen op vakantie in de buurt en elkaar EIN-DE-LIJK weer ontmoeten na lange maanden in onze eigen woonkamers. Helaas gaat ons kampeerweekend dit jaar niet door. De nieuwe maatregelen hebben ervoor gezorgd dat er geen vergunning is afgegeven.

 

Dit nieuws is hard bij ons aangekomen. We realiseren ons goed dat De Buurtcamping voor veel mensen de enige vakantie is. En de behoefte aan ontmoetingen nog nooit zo groot is geweest.

 

We gaan in beraad om te kijken of er nog iets mogelijk is in het najaar waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Houd de komende tijd deze pagina, onze Facebook en Instagram in de gaten voor updates. Uiteraard zijn we er volgend jaar weer met een volledige Buurtcamping.

 

Tot die tijd, blijf veilig, Happy Camping en wees lief voor elkaar 🙂

 

Heb je nog vragen? Mail ons dan: majellapark@debuurtcamping.nl

 

Team Buurtcamping Majellapark

In het weekend van 16 t/m 18 juli 2021 wordt het Majellapark voor de derde keer omgetoverd tot Buurtcamping. Tientallen bewoners, vrijwilligers en betrokkenen werken samen om het park te transformeren naar een camping mét uitgebreid en zinderend programma. Op De Buurtcamping worden hele gewone dingen bijzonder; zoals je tanden poetsen samen met je buurvrouw, en doe je dingen die je misschien nog nooit hebt gedaan. Yogales krijgen bij een opgaande zon, of in een openluchtbioscoop zitten bijvoorbeeld. Het programma komt vanuit de buurt: lokale ondernemers en buurtbewoners delen hun passies en verzorgen optredens, workshops en andere activiteiten. Natuurlijk horen ook de traditionele BBQ en grote camping bingo erbij!

Meehelpen? Mail dan naar majellapark@debuurtcamping.nl

Over de organisatie

Team Majellapark bestaat uit vier bevlogen organisatoren, namelijk Marije, Bart, Tessa en Dimitry. Vanuit interesse, werk en liefde zijn zij altijd op zoek naar verbinding en kunnen niet wachten tot het eerste weekend van de zomervakantie (16 t/m 18 juli)!

We zoeken nog vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Buurtcamping.
Wil jij dit jaar een handje mee helpen? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.