De Buurtcamping
De Buurtcamping

Kustwijkpark, Lelystad 6 t/m 8 augustus

Buurtcamping Lelystad Jolpark

Welkom bij Buurtcamping Lelystad Jolpark

De Buurtcamping Lelystad kan dit jaar helaas niet doorgaan!

We stonden in de startblokken, we hadden alles geregeld en we hadden er vooral heel veel zin in. Drie dagen op vakantie in de buurt en elkaar EIN-DE-LIJK weer ontmoeten na lange maanden in onze eigen woonkamers. Maar helaas moeten we jullie nu vertellen dat De Buurtcamping Lelystad dit jaar niet door kan gaan door de nieuw aangekondigde maatregelen van 9 juli.

Dit nieuws is hard bij ons aangekomen. We realiseren ons goed dat De Buurtcamping voor veel mensen de enige vakantie is. En de behoefte aan ontmoetingen nog nooit zo groot is geweest.

We gaan nu in beraad om te kijken of er nog iets mogelijk is in het najaar waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Houd de komende tijd deze pagina goed in de gaten voor updates. Uiteraard zijn we er volgend jaar weer met een volledige Buurtcamping.

Tot die tijd, blijf veilig, Happy Camping en wees een beetje lief voor de buren 🙂

Heb je nog vragen? Mail ons dan: milka@debuurtcamping.nl

Team Buurtcamping Lelystad

 

Kom genieten op onze camping in uw eigen buurt. Met de pleerol onder je arm zijn we allemaal hetzelfde. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren we elkaar als buurtbewoners op een ongedwongen manier kennen onder t genot van een kop koffie die er altijd voor iedereen klaar staat. 3 dagen lang een klein dorp in onze stad, in ons jolpark. Kampeerders van alle types die de buurt rijk is. Ongeacht welke kleur, cultuur, rijk of arm. In de zomer van 2021 hopen we je te mogen verwelkomen op ons gezellige buurtcamping. Volg onze Facebookpagina voor alle nieuwe informatie. Tot de zomer ! Het team van de Buurtcamping Lelystad

Over de organisatie

Ons team bestaat uit fantastische mensen die uit diverse stichtingen komen. En toch kennen wij elkaar. Lelystad is tenslotte Lelystad. Wij hebben ook meerdere malen activiteiten met elkaar gedaan en weten daardoor wat je aan elkaar hebt en van elkaar verwacht en vullen elkaar goed aan. Maria is nieuw in de wijk en een goede aanvulling tot ons team! Ze zal dit camping seizoen Ramonda gaan ondersteunen.

We zoeken nog vrijwilligers

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.