De Buurtcamping
De Buurtcamping

Kustwijkpark, Lelystad 6 t/m 8 augustus

Buurtcamping Lelystad Jolpark

Welkom bij Buurtcamping Lelystad Jolpark

Kom genieten op onze camping in uw eigen buurt. Met de pleerol onder je arm zijn we allemaal hetzelfde. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren we elkaar als buurtbewoners op een ongedwongen manier kennen onder t genot van een kop koffie die er altijd voor iedereen klaar staat. 3 dagen lang een klein dorp in onze stad, in ons jolpark. Kampeerders van alle types die de buurt rijk is. Ongeacht welke kleur, cultuur, rijk of arm. In de zomer van 2021 hopen we je te mogen verwelkomen op ons gezellige buurtcamping. Volg onze Facebookpagina voor alle nieuwe informatie. Tot de zomer ! Het team van de Buurtcamping Lelystad

Over de organisatie

Ons team bestaat uit fantastische mensen die uit diverse stichtingen komen. En toch kennen wij elkaar. Lelystad is tenslotte Lelystad. Wij hebben ook meerdere malen activiteiten met elkaar gedaan en weten daardoor wat je aan elkaar hebt en van elkaar verwacht en vullen elkaar goed aan. Maria is nieuw in de wijk en een goede aanvulling tot ons team! Ze zal dit camping seizoen Ramonda gaan ondersteunen.

We zoeken nog vrijwilligers

Sinds 2013 helpt Stichting De Buurtcamping buurtbewoners bij de organisatie van een camping in hun eigen park. Wil jij dit jaar meehelpen als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.