De Buurtcamping
De Buurtcamping

Twekkelerveld, Enschede 30 juli t/m 1 augustus

Buurtcamping Enschede

30 juli t/m 1 augustus
Twekkelerveld, Enschede

Welkom bij Buurtcamping Enschede

Op een camping ben je de hele dag heerlijke buiten en is iedereen gelijk. met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen mini vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang wordt het van heekpark omgebouwd tot een gezellige Buurtcamping met een leuk activiteiten programma voor jong en oud!

OVER DE ORGANISATIE

Het Team van de buurtcamping Twekkelerveld bestaat uit gedreven Buurtbewoners en Professionals uit de wijk Twekkelerveld. Graag zetten zij zich in om voor het eerst dit jaar een geweldige buurtcamping te openen in Enschede. Omdat het het eerste jaar is dat de buurtcamping wordt georganiseerd zoeken wij dan ook nog een extra beheerder. Wil jij ons graag helpen en ondersteunen bij de organisatie van de buurtcamping? Laat het ons dan weten en stuur ons een berichtje!

We zoeken nog vrijwilligers

Wil jij meehelpen op de buurtcamping? Zonder vrijwilligers geen buurtcamping!

Wij zoeken nog diverse vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen op de buurtcamping. Zo zoeken wij o.a nog vrijwilligers voor:
– Activiteiten begeleiders
– Cateringmedewerkers
– Onderhoudmedewerkers
– Ontvangstcomite ( gastheer/gastvrouw)
– Mensen of organisaties die het leuk vinden om iets te organiseren

Wil jij dit jaar meehelpen op de buurtcamping Twekkelerveld? Stuur ons dan een berichtje of vul onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.