De Buurtcamping
De Buurtcamping

Twekkelerveld, Enschede 30 juli t/m 1 augustus

Buurtcamping Enschede

30 juli t/m 1 augustus
Twekkelerveld, Enschede

Welkom bij Buurtcamping Enschede

De Buurtcamping Enschede kan dit jaar helaas niet doorgaan!

We stonden in de startblokken, we hadden alles geregeld en we hadden er vooral heel veel zin in. Drie dagen op vakantie in de buurt en elkaar EIN-DE-LIJK weer ontmoeten na lange maanden in onze eigen woonkamers. Maar helaas moeten we jullie nu vertellen dat De Buurtcamping Enschede dit jaar niet door kan gaan door de nieuw aangekondigde maatregelen van 9 juli.

Dit nieuws is hard bij ons aangekomen. We realiseren ons goed dat De Buurtcamping voor veel mensen de enige vakantie is. En de behoefte aan ontmoetingen nog nooit zo groot is geweest.

We gaan nu in beraad om te kijken of er nog iets mogelijk is in het najaar waarbij we elkaar kunnen ontmoeten. Houd de komende tijd deze pagina goed in de gaten voor updates. Uiteraard zijn we er volgend jaar weer met een volledige Buurtcamping.

Tot die tijd, blijf veilig, Happy Camping en wees een beetje lief voor de buren 🙂

Heb je nog vragen? Mail ons dan: lottesleebos@debuurtcamping.nl

Team Buurtcamping Enschede

Op een camping ben je de hele dag heerlijke buiten en is iedereen gelijk. met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen mini vakantie elkaar beter kennen.

Drie dagen lang wordt het van heekpark omgebouwd tot een gezellige Buurtcamping met een leuk activiteiten programma voor jong en oud!

OVER DE ORGANISATIE

Het Team van de buurtcamping Twekkelerveld bestaat uit gedreven Buurtbewoners en Professionals uit de wijk Twekkelerveld. Graag zetten zij zich in om voor het eerst dit jaar een geweldige buurtcamping te openen in Enschede. Omdat het het eerste jaar is dat de buurtcamping wordt georganiseerd zoeken wij dan ook nog een extra beheerder. Wil jij ons graag helpen en ondersteunen bij de organisatie van de buurtcamping? Laat het ons dan weten en stuur ons een berichtje!

We zoeken nog vrijwilligers

Wil jij meehelpen op de buurtcamping? Zonder vrijwilligers geen buurtcamping!

Wij zoeken nog diverse vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen op de buurtcamping. Zo zoeken wij o.a nog vrijwilligers voor:
– Activiteiten begeleiders
– Cateringmedewerkers
– Onderhoudmedewerkers
– Ontvangstcomite ( gastheer/gastvrouw)
– Mensen of organisaties die het leuk vinden om iets te organiseren

Wil jij dit jaar meehelpen op de buurtcamping Twekkelerveld? Stuur ons dan een berichtje of vul onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.