De Buurtcamping
De Buurtcamping

Manifestatieveld, Almere 20 t/m 22 augustus 2021

Buurtcamping Almere Haven

20 t/m 22 augustus 2021
Manifestatieveld, Almere
Volg Buurtcamping Almere Haven op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Almere Haven

Een traditie is geboren! Na de eerste Buurtcamping Almere Haven in 2019 en een kleine coronaproof editie in 2020. Willen we in 2021 weer groots uitpakken! De buurtcamping wordt georganiseerd voor en door bewoners uit Almere Haven. Het zijn ook deze bewoners die alweer vol goede moed en enthousiaste klaar staan voor de organisatie van volgende editie van de buurtcamping. Ook in dit jaar vind de Buurtcamping plaats in de zomervakantie en mogen de tenten worden opgezet op het manifestatie veld in Haven Centrum.

Elke Havenaar is welkom om te komen kamperen. “We horen nu al van bewoners die de buren hebben uitgenodigd om ook te komen kamperen, als iedereen zijn of haar buren meeneemt dan is het voor ons nu al een succes!” aldus de organisatie. Campinggast van het eerste uur Ramyra Kanders-zwang zegt dan ook; Als het aan ons ligt, komen we dit jaar zeker weer. Een traditie werd geboren tijdens de eerste editie van de Buurtcamping!

Wil je ook komen kamperen op de buurtcamping of zelf je handen uit de mouwen steken tijdens het Buurtcamping weekend? Neem dan contact op met Wil Spaans via almerhaven@buurtcamping.nl of volg ons op Facebook.

Over de organisatie

Het lokale team van De Buurtcamping Almere Haven bestaat uit een grote groep gedreven vrijwilligers die allemaal eigen kennis, expertise en netwerk hebben en die ze verbinden aan de buurtcamping Almere Haven. De buurtcamping is voor en door bewoners en word ondersteund door de ondernemers uit Almere Haven. Het beheerdersteam bestaat uit: Wil Spaans, (initiatiefnemer), Jeroen van der Meulen en Josta Visser samen met het vrijwilligersteam organiseren zij de buurtcamping Almere Haven.

We zoeken nog vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen Buurtcamping. In aanloop naar de camping zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen.
We zoeken specifiek:
 – verspreiden van posters&flyers
– ontvangstcomité (gastheer&gastvrouw)
– beveiligers
– EHBO
– schoonmakers
– activiteiten organiseren en/of begeleiden
– op- en afbouwen van de camping
Wil je dit jaar meehelpen op de camping als vrijwilliger? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.