De Buurtcamping
De Buurtcamping

Eikelaan 51, Krommenie 9 t/m 11 juli

Buurtcamping Agathepark (Krommenie)

Welkom bij Buurtcamping Agathepark (Krommenie)

We zijn superblij je (weer) te mogen verwelkomen op onze gezellige Buurtcamping. Wil je reserveren, mail dan naar agathepark@debuurtcamping.nl. EN like onze Facebookpagina en volg ons op Instagram.

Het lijkt erop dat een stedentrip naar Dubai en een roadtrip door Portugal er nog even niet inzitten. Gelukkig is er De Buurtcamping in het Agathepark.

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder je arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen. Drie dagen lang is ons prachtige park een gemoedelijk vakantieoord midden in het dorp. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers.

Heb je een vraag of een voorstel? Stuur ons dan een mailtje: agathepark@debuurtcamping.nl

 

Organisatie

Een flink stel enthousiaste vrijwilligers zorgt er samen met campingbeheerder Gerrit voor dat Krommenieërs (hopelijk) ook dit jaar weer kunnen genieten van een onvergetelijk kampeerweekend in het Agathepark.

 

We zoeken nog vrijwilligers

Alle hulp is welkom!

Heb jij een idee voor De Buurtcamping 2021? Vul dan onderstaand formulier in!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.