Den Haag
Buurtcamping Den Haag Zuiderpark
  • calendar 12 juli - 14 juli
  • caravan Buurtcamping Den Haag Zuiderpark, Den Haag
  • speaker Facebook

Welkom bij  Buurtcamping Zuiderpark

Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang is het Zuiderpark een klein gemoedelijk vakantiedorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: iedereen is welkom en draagt zijn/haar/hun steentje bij! Je groet de buurman, praat over ditjes en datjes en helpt elkaar een handje. Door samen te koken en te eten, muziek te luisteren, knutselen en sporten leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen.
Heb je een vraag? Stuur ons dan een mailtje: zuiderpark@debuurtcamping.nl
Tot de zomer en Happy Camping! Buurtcamping Zuiderpark

Nieuwsbrief
Achter de schermen zijn we al druk bezig met de nieuwe editie van 2024. Plannen, vergunningen, subsidies aanvragen, het hoort er allemaal bij. We organiseren regelmatig vrijwilligers bijeenkomsten om al vast een beetje warm te lopen voor het camping weekend. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief. Dit kan door een mailtje te sturen naar: zuiderpark@debuurtcamping.nl.

Vrijwilliger worden?
Lijkt het je tof om te komen helpen? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die voor, tijdens en na de camping willen helpen. Er is voor iedereen wel iets te doen en hoe meer zielen hoe meer vreugd! Als vrijwilliger mag je gratis komen kamperen. Neem je iemand mee, dan krijgen zij korting! Mail naar josehamer@debuurtcamping.nl voor meer informatie.

Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook voor de laatste updates!

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Den Haag Zuiderpark? Koop dan nu je tickets!
Link naar ticketshop
Locatie
pin
Buurtcamping Den Haag Zuiderpark
Zuiderpark, Den Haag, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Alles over onze camping

Ticket: Je koopt één kaartje voor het hele weekend in de webshop. Zo ben je gegarandeerd van een plekje. Een regulier kaartje (+15jr) kost 15 euro, een kind betaalt 2 euro. Met de Ooievaarspas kost een ticket 4,50 en per kind 0,50 euro.
Wanneer: 12 juli vanaf 15u tot en met 14 juli 15u.
Programma: Het weekend is gevuld met een tof programma. Circaso, RepairKid, een latin dansworkshop, een natuurwandeling, sport, spelletjes, muziek en de voorstelling De Magische Kast. En dat zit allemaal bij je ticket inbegrepen! Mis de openingsact op vrijdag niet! Op vrijdag 15u worden we welkom geheten door straatorkest Eigen Hulp.
Eten en drinken: Op vrijdag en zaterdagavond staan er 3 gasbarbecues ter beschikking voor iedereen, één voor vlees, vega en halal. In de ochtend wordt er thee en koffie gezet voor de liefhebbers en er is altijd drinkwater aanwezig om je eigen flesje mee te vullen. Op de camping organiseert iedereen zijn eigen eten. Zaterdagavond is er groentensoep te koop voor 1,50 door De Soepbakfiets. De dichtsbijzijnde supermarkt is de Lidl op het Almeloplein.
Toilet en douches: Op de camping staan meerdere dixies. Douchen kan op zaterdag en zondag ochtend bij de sportcampus tussen 8u-9u.
Bakfiets en bolderkarren: Op vrijdag en zondag kun je een bakfiets of bolderkar lenen om je kampeerspullen naar het kampeerterrein te brengen. Bij het inchecken kun je ernaar vragen.
Leen je tent bij Tante Leen! Wil je graag komen kamperen maar heb je geen tentje of matje? Geen probleem, want wij hebben Tante Leen! Tante Leen heeft tenten, groot en klein en slaapmatjes. Stuur een mailtje naar zuiderpark@debuurtcamping.nl. Vermeld wat je wilt lenen (een tent, matje) en voor hoeveel personen. Op vrijdag kun je je melden bij Tante Leen, dan staan de spulletjes voor je klaar en op zondag lever je alles weer in.

Mede mogelijk gemaakt door:

Killian
Email, de website en de socials, daar houdt Killian zich mee bezig. Stuur je ons een mailtje, dan krijg je van haar de groetjes.
Sander
Sander is onze held van het geld. Hij zorgt voor subsidie aanvragen en de financiën.
Melanie
Tenten, matjes, en slaapzakken. Een kampeerder kan niet zonder. Ook dit jaar zorgt Melanie weer met Tante Leen voor al je camping spulletjes.
Jose
Zonder planner en organisator geen camping. Van EHBO tot decor Jose is er druk mee.
Diana
Wat een Buurtcamping zonder programmering? Diana zorgt dit jaar weer voor een divers en leuk programma. Muziek, dans, spelletjes, het kan allemaal bij de Buurtcamping!

Vertel iets over je team

Het kernteam bestaat dit jaar uit Sander, Jose, Diana, Melanie en Killian. Samen zorgen zij dat alles achter de schermen wordt georganiseerd voor weer een fantastisch Buurtcamping seizoen. Maar dat doen ze natuurlijk niet alleen! Iedereen die op de camping komt kan zijn steentje bijdragen. Lijkt het je leuk om te helpen? Tof! Stuur een mailtje naar josehamer@debuurtcamping.nl . Hopelijk zien we je op de camping!

Vertel iets over de tickets

Staat 12 tot 14 juli 2024 al geblokt in je agenda? Dat is mooi, want het belooft weer een tof jaar te worden bij de Buurtcamping Zuiderpark. Voor het hele weekend kun je een kaartje kopen. Zo ben je gegarandeerd van een plekje en rekenen we op je komst. Wist je dat je met een Ooievaarspas korting krijgt op je ticket?

De Buurtcamping Zuiderpark is bedoeld voor het volgende postcodegebied: 2525, 2531, 2532, 2533, 2541, 2542, 2543, 2544, 2545, 2546, 2547, 2574, 2572, 2573. Als vrijwilliger hoef geen ticket te kopen voor jezelf. Gezinsleden mogen komen kamperen tegen gereduceerd tarief. Voor hen moet je wel een ticket aanschaffen.

Bovenaan de pagina in het gele vakje vind je de link naar onze ticketshop.

Vertel iets over het programma

Elk jaar proberen we weer een leuk en divers programma neer te zetten om er een onvergetelijk weekend van te maken. Het programma is elk jaar anders, van water gevecht tot poppenkast, van bootcamp tot ontdekkingsreis in het Zuiderpark. Alles kan voorbij komen, maar 1 ding is zeker de bingo en de bonte avond ontbreken nooit! Heb je een leuk idee voor een activiteit? Mail ons op zuiderpark@debuurtcamping.nl . We hebben er nual zin in!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.