Koog aan de Zaan
Buurtcamping Zaanstad Koogerpark
  • calendar 21 juli 2023 - 23 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Zaanstad Koogerpark, Koog aan de Zaan

Welkom bij de  Buurtcamping in Koogerpark

Yessss 21 juli 2023 is het dan zover. Na een groot succes vorig jaar gaan we ook dit jaar voor de 2e keer de deuren openen van De Buurtcamping Koogerpark. Het beloofd weer een gezellige boel te worden. We beginnen vrijdag al meteen goed met spelletjes voor de kinderen in het park, zodat de ouders rustig hun tent kunnen opzetten en inruimen. Het weekend staat voor leuke activiteiten en bomvol gezelligheid om tot mekaar te komen, maar tussendoor is er natuurlijk ook rust en tijd om te genieten. Het echte camping gevoel vindt je dat weekend in het mooie Koogerpark. Kom je ook gezellig kamperen? En als je kamperen niet ziet zitten, kom dan gezellig langs voor een lekkere bak koffie/thee…. Leer je buren kennen!

PS: Vindt je het leuk om te helpen tijdens dit weekend? Geef je op als vrijwillig(st)er!  Dat kan onderaan deze pagina. We zijn dan ontzettend blij met jou 😉

 

 

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Zaanstad Koogerpark? Koop dan nu je tickets!
Tickets boeken
Locatie
pin
Buurtcamping Zaanstad Koogerpark
Koogerpark, Koog aan de Zaan, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Team Buurtcamping Koogerpark
Maak kennis met het enthousiaste team die de buurtcamping organiseren. Hidde, Marijke, Dihlaila, Arjan en Angela.

Vertel iets over jullie team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: