Wormer
Wormerland 2023
  • calendar 21 juli 2023 - 24 juli 2023
  • caravan Wormerland 2023, Wormer
  • speaker Facebook

Welkom op  Buurtcamping Wormerland!

Vrijdagmiddag 21 juli a.s. vanaf 13.00 uur openen we de slagbomen van Buurtcamping Wormerland weer. Een deel van het terrein van zwembad Het Zwet is dan, net als vorig jaar, omgetoverd tot camping voor en door bewoners uit de gemeente Wormerland.

Komt u ook…?

Klik op de link hiernaast en schrijf je snel in… Meer informatie over het programma volgt snel. Heb je nu al een vraag, mail dan naar Lonneke.vansoest@scwo.nl en like onze Facebook pagina: Buurtcamping Wormerland | Wormer | Facebook

Graag tot de Buurtcamping!

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Wormerland 2023? Koop dan nu je tickets!
Inschrijven? Klik hier en maak je keuze!
Locatie
pin
Wormerland 2023
Zwembad Het Zwet, Sternstraat 2, Wormer, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

De Buurtcamping is voor iedereen

De Buurtcamping is voor iedereen. Met behulp van sponsoring en fondsen proberen we het kampeergeld en zo de drempel om naar de buurtcamping te komen, zo laag mogelijk te houden. Worstelt u met de tarieven door welke omstandigheden dan ook, neem dan contact op met onze Sociaal werker en projectleider Lonneke van Soest. Uiteraard wordt met deze privacy gevoelige informatie uiterst zorgvuldig omgegaan: Lonneke.vansoest@scwo.nl

Tarieven:

Tentplek: € 15,-

Volwassenen (vanaf 16 jaar) : € 20,-

Kinderen (11 t/m 15 jaar): € 12,50

Kinderen (3 t/m 10 jaar): € 7,50

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis

(De kampeerprijzen zijn inclusief ontbijt, avondeten vrijdag en BBQ zaterdag)

NB Helaas kunnen wij geen caravans, (kleine) campers en vouwwagens op het terrein toestaan.

Graag tot ziens op De Buurtcamping!

Werkgroep Buurtcamping

Organisatie

Buurtcamping Wormerland 2023 komt mede tot stand door samenwerking tussen De Buurtcamping,  Scwo (Sociaal Cultureel Centrum Wormerland), De Bredeschool Wormerland, Zwembad Het Zwet en buurtbewoners.

Ticketverkoop

Inschrijven?

Klik op deze link: Sociaal Cultureel Centrum Wormerland (scwo.nl)

en maak je keuze.

Graag tot ziens op De Buurtcamping!

Programma

We zijn al weer druk bezig met het samenstellen van een leuk programma. Tipje van de sluier: BBQ, Sport en Spel, Vleermuizen, Aquafit, Lasergamen en nog veel meer natuurlijk…

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: