Lelystad
Buurtcamping Woldpark Lelystad
  • calendar 2 augustus - 4 augustus
  • caravan Buurtcamping Woldpark Lelystad, Lelystad
  • speaker Facebook

Welkom bij Buurtcamping Woldpark Lelystad

Het Buurtcamping team gaat voor de 3de keer De Buurtcamping opzetten. Weer gezellig in het Woldpark op 2, 3 en 4 Augustus 2024. Een lang weekend kamperen in het Woldpark, voor iedereen in Lelystad. Gezellig sociale contacten maken, bakkie leut in de grote tent, gezamenlijk eten, elkaars cultuur leren kennen en begrijpen. Gezellige activiteiten voor jong en oud. S’avonds kampvuurtje, super gezellig, dichtbij en er toch even tussen uit.

Heb je nog vragen? Mail ons dan: milka@debuurtcamping.nl

Team Buurtcamping Lelystad

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Woldpark Lelystad? Koop dan nu je tickets!
Klik hier voor tickets
Locatie
pin
Buurtcamping Woldpark Lelystad
Woldpark, Wold 11, Lelystad, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Jeffrey en Henry
Onze kanjers voor het zware werk. Wat hebben zij veel gedaan! Bankjes en tafeltjes gemaakt, keuken gebouwd, opbouw en afbouw etc
Elmo
Onze campingmascotte
Nessa en Daniëlle
Onze Horeca dames
Sonja en Martien
Ons oudste campeerders

Over de organisatie

Ons team bestaat uit fantastische mensen die uit diverse stichtingen komen. En toch kennen wij elkaar. Lelystad is tenslotte Lelystad. Wij hebben ook meerdere malen activiteiten met elkaar gedaan en weten daardoor wat je aan elkaar hebt en van elkaar verwacht en vullen elkaar goed aan.  Maar wij hebben ook vele nieuwe gezichten afgelopen jaar erbij gekregen.  Heel leuk en spannend! En wij merken dat we heel hecht zijn geworden, een campingfamilie!

Kijk voor alle foto’s op onze Facebook pagina

 

 

 

Wij zoeken nog vrijwilligers!

Wilt u vrijwilliger worden? Graag!

Neem dan contact op met milka@debuurtcamping.nl

of vul onderstaand formulier in.

 

Een kampeerplekje reserveren?

Koop je kaartje hier! Binnenkort nieuwe link voor de tickets van 2024 !

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: