Steenbergen
Buurtcamping Steenbergen De Breede watergang
  • calendar 14 juli - 16 juli
  • caravan Buurtcamping Steenbergen De Breede watergang, Steenbergen
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Steenbergen

Een heerlijke mini-vakantie in eigen buurt, inclusief maaltijden en tal van activiteiten! Iedereen uit Steenbergen is welkom. Afkomst, religie, status…. het doet er niet toe. Hoe meer diversiteit, hoe beter! Samen eten en deelnemen aan activiteiten is dé manier om elkaar als wijkgenoten te leren kennen.

Vragen? Mail: denniskulik@debuurtcamping.nl

Na groot succes van de buurt camping 2022 zijn we druk bezig aan onze tweede editie van de buurt camping in Steenbergen daar bij kunnen we veel hulp bij gebuiken van vrijwilligers. Ben jij die vrijwilliger en wil jij ons helpen meld je dan gauw aan! Maar zonder kampeerders geen buurt camping dus koop nu gauw je tickets  en dan zien wij jullie op de buurt camping De breede watergang in steenbergen.

Happy camping

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Steenbergen De Breede watergang? Koop dan nu je tickets!
Koop een ticket
Locatie
pin
Buurtcamping Steenbergen De Breede watergang
Vlamingvaart 22, 4651 GR Steenbergen, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Vertel iets over je team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: