Nijmegen
Buurtcamping Nijmegen-Oost
  • calendar 28 juni - 30 juni
  • caravan Buurtcamping Nijmegen-Oost, Nijmegen
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Nijmegen-Oost

Deze zomer toveren we het Mariënbosch (tegenover de Trekvogels) weer om tot de Buurtcamping Nijmegen-Oost.

Kom van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni 2024 ook kamperen in je eigen buurt!

Drie dagen lang is de buurtcamping een gemoedelijk kampeerdorpje waar buurtgenoten, jong en oud, elkaar ontmoeten en samen plezier hebben. Het programma biedt voor elk wat wils; van bingo tot Silent Disco en van yoga tot zeskamp. Op zaterdag steken we de BBQ aan. Kom je ook?

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Nijmegen-Oost? Koop dan nu je tickets!
inschrijfformulier
Locatie
pin
Buurtcamping Nijmegen-Oost
Luciaweg 16, Nijmegen, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Kamperen in je eigen buurt

De Buurtcamping is er voor iedereen uit Nijmegen-Oost. Je bent welkom wanneer je in een van de volgende postcodegebieden woont: 6512, 6521, 6522, 6523, 6524 of 6525.

Een vakantie voor iedereen

Heb je ‘een kleine portemonnee’? Dan ben je vanuit heel Nijmegen welkom om gratis te kamperen. Geen kampeerspullen? Geen probleem. Die leen je van ons.

Jouw hulp is welkom!

Het team van de Buurtcamping kan niet zonder hulp van kampeerders bij het opbouwen en afbreken van de camping. Kun je op donderdag, vrijdagochtend of maandag een paar uur helpen? Laat het ons weten bij het inschrijven. Helpen is ook héél gezellig 😉

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Facebook.

Tips, ideeën of vragen? Mail ons: nijmegenoost@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en Happy Camping!

namens het team van Buurtcamping Nijmegen-Oost,

Help je een handje mee?

De Buurtcamping Nijmegen-Oost wordt georganiseerd door een klein team van vrijwilligers uit Nijmegen-Oost. Maar het team van de Buurtcamping kan niet zonder hulp van jou! Tijdens het weekend verdelen we klusjes als tafels dekken, BBQ-hulpen en afwassers aan de hand van de ‘waslijn’.
Om de camping op te bouwen en af te breken hebben we op donderdag, vrijdagochtend of maandag extra hulp hard nodig! Kun je die dagen een paar uur helpen? Laat het ons weten bij het inschrijven! Helpen is ook héél erg gezellig 😉

Reserveer nu je plekje!

De kosten (inclusief ontbijt, lunch en BBQ) zijn:

  • Tent € 20,-
  • volwassene € 22,50,-
  • kind € 7,50

We sturen we je een Tikkie voor de betaling.

Heb je een ‘kleine portemonnee’ dan is kamperen gratis!

Inschrijven

Een programma voor jong tot oud

De Buurtcamping is er voor iedereen. Het programma biedt voor elk wat wils.

Ga bijvoorbeeld in groepjes de strijd aan tijdens de pubquiz, swing de pan uit bij de Silent Disco, wrijf de slaap uit je ogen op een yogamatje en beproef je geluk met de ouderwetse bingo. Samen eten, kletsen met je buur of even je rustmomentje pakken met een goed boek? Het kan allemaal!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: