Nijmegen
Buurtcamping Nijmegen-Oost 2023
  • calendar 23 juni 2023 - 25 juni 2023
  • caravan Buurtcamping Nijmegen-Oost 2023, Nijmegen
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Nijmegen-Oost

Deze zomer toveren we het Mariënbosch (tegenover De Trekvogels, naast De Leemkuil) weer om tot de Buurtcamping Nijmegen-Oost.

Kom in het weekend van 23 tot en met 25 juni 2023 ook kamperen in je eigen buurt!

Drie dagen lang is de buurtcamping een gemoedelijk kampeerdorpje waar buurtgenoten, jong en oud, elkaar ontmoeten, elkaar beter leren kennen en samen plezier hebben. Er is een programma met voor elk wat wils, van bingo tot silent disco en van yoga tot zeskamp. Op zaterdag steken we de bbq aan.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Nijmegen-Oost 2023? Koop dan nu je tickets!
inschrijfformulier
Locatie
pin
Buurtcamping Nijmegen-Oost 2023
Luciaweg 16, Nijmegen, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Je bent welkom wanneer je in een van de volgende postcodegebieden woont: 6512, 6521, 6522, 6523, 6524 of 6525. Heb je een kleine portemonne? Dan ben je vanuit heel Nijmegen welkom om gratis te kamperen.

Inschrijven kan via dit formulier

Het team van de Buurtcamping kan nog hulp gebruiken bij het opbouwen en afbreken van de camping. Kun je op donderdag, vrijdag of maandag een paar uur helpen? Laat dat weten via het inschrijfformulier.

Like en volg de Facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van nieuws en het programma.

Heb je tips, ideeën of vragen? Stuur een mailtje naar: nijmegenoost@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en Happy Camping!

team Buurtcamping Nijmegen-Oost

Over de organisatie

De Buurtcamping Nijmegen-Oost wordt georganiseerd door vrijwilligers. Een kernteam van 8 tot 10 mensen en een club van zo’n 40 vrijwilligers.
Word vrijwilliger bij Buurtcamping Nijmegen-Oost

Inschrijfformulier

Inschrijven kan via het inschrijfformulier

Een programma voor jong tot oud

Er is voor elk wat wils!

Ga in groepjes de strijd aan met de pub quiz, swing de pan uit met silent disco, wakker worden met yoga en je geluk beproeven met de bingo.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: