Nieuwegein
Buurtcamping Nieuwegein Fort Jutphaas
  • calendar 7 juli 2023 - 9 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Nieuwegein Fort Jutphaas, Nieuwegein

Welkom bij De Buurtcamping in Nieuwegein  Fort Jutphaas

Het Forteiland in de wijk Rijnhuizen wordt in het weekend van 7, 8 en 9 juli omgetoverd tot een dag-buurtcamping! 

Tijdens deze dagen vind je op het buitenterrein van Bij de Fortwachter een gemoedelijke dagcamping, waarop buurtbewoners elkaar beter kunnen leren kennen. Van jong tot oud, gamers en buitenmensen, singles en families. Op de Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk.

Wil je komen chillen, bbq-en, workshops doen, muziek luisteren, of gewoon samen zijn met je buurtgenoten? Reserveer dan een plekje via de website! De camping is helemaal gratis, wel wordt voor sommige activiteiten een kleine bijdrage gevraagd.

Aanmelden/reserveren is niet verplicht! Je kunt ook zo langskomen op het Forteiland.

Als je het leuk lijkt om de camping te begeleiden, een activiteit te organiseren of heb je andere leuke ideeën? Neem dan contact op met Nanneke.  Dit kan via de telefoon/WhatsApp op nummer 0649560175 of mail naar nanneke@debuurtcamping.nl

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Nieuwegein Fort Jutphaas? Koop dan nu je tickets!
Reserveer hier je plek!
Locatie
pin
Buurtcamping Nieuwegein Fort Jutphaas
Fort Jutphaas 1, 3439 LX Nieuwegein, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Nanneke Boers
Vrijwilligerscoördinator

Vrijwilligers gezocht!

Als je het leuk lijkt om de camping te begeleiden, een activiteit te organiseren of heb je andere leuke ideeën? Neem dan contact op met Nanneke.

Dit kan via de telefoon/WhatsApp op nummer 0649560175 of mail naar nanneke@debuurtcamping.nl

Meld je nu aan!

De camping is helemaal gratis, wel wordt voor sommige activiteiten een kleine bijdrage gevraagd.

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de buurtcamping. Aanmelden/reserveren is NIET verplicht, je kunt ook zo langskomen op het Forteiland. Je kunt op het formulier ook aangeven of je wilt helpen bij activiteiten en of je graag zelf iets wilt organiseren.

Aanmelden Buurtcamping Nieuwegein – Fort Jutphaas

Alvast dank voor het aanmelden en tot snel op de buurtcamping!

Happy Camping!

Het Programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: