Lelystad
Buurtcamping Lelystad Woldpark
  • calendar 4 - 6 augustus
  • caravan Buurtcamping Lelystad Woldpark, Lelystad
  • speaker Facebook

Welkom bij  Buurtcamping Lelystad Woldpark

Het Buurtcamping team gaat voor de 2de keer De Buurtcamping opzetten. Dit keer in het Woldpark op 4, 5 en 6 Augustus 2023. Een lang weekend kamperen in het Woldpark, voor iedereen in Lelystad. Gezellig sociale contacten maken, bakkie leut in de grote tent, gezamenlijk eten, elkaars cultuur leren kennen en begrijpen. Gezellige activiteiten voor jong en oud. S’avonds kampvuurtje, super gezellig, dichtbij en er toch even tussen uit.

Heb je nog vragen? Mail ons dan: milka@debuurtcamping.nl

Team Buurtcamping Lelystad

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Lelystad Woldpark? Koop dan nu je tickets!
Klik hier voor tickets
Locatie
pin
Buurtcamping Lelystad Woldpark
Woldpark, Wold 11, Lelystad, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Kom genieten op onze camping in uw eigen buurt

Met de pleerol onder je arm zijn we allemaal hetzelfde. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren we elkaar als buurtbewoners op een ongedwongen manier kennen onder t genot van een kop koffie die er altijd voor iedereen klaar staat. 3 dagen lang een klein dorp in onze stad, in ons Woldpark. Kampeerders van alle types die de buurt rijk is. Ongeacht welke kleur, cultuur, rijk of arm. Volg onze Facebookpagina voor alle nieuwe informatie. Tot de zomer ! Het team van de Buurtcamping Lelystad

Over de organisatie

Ons team bestaat uit fantastische mensen die uit diverse stichtingen komen. En toch kennen wij elkaar. Lelystad is tenslotte Lelystad. Wij hebben ook meerdere malen activiteiten met elkaar gedaan en weten daardoor wat je aan elkaar hebt en van elkaar verwacht en vullen elkaar goed aan.  Maar wij hebben ook vele nieuwe gezichten dit jaar.  Heel leuk en spannend!

Wij zoeken nog vrijwilligers!

Wilt u vrijwilliger worden? Graag! Neem dan contact op met quincy@debuurtcamping.nl of vul onderstaand formulier in.

Een kampeerplekje reserveren?

Hier kan een stukje komen waar je uitlegt welk soort tickets jullie hebben zodat bezoekers weten welk ticket ze kunnen aanschaffen.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden