Leeuwarden
Leeuwarden Bilgaard
  • calendar 1 september 2023 - 3 september 2023
  • caravan Leeuwarden Bilgaard, Leeuwarden

Welkom bij De  Buurtcamping Leeuwarden Bilgaard

Kom van 1 t/m 3 september kamperen op De Buurtcamping Leeuwarden Bilgaard! Zet je tent op rondom de WIJKkoepel en ga op vakantie in eigen wijk. Tijdens de activiteiten kun je je buren op een laagdrempelige manier leren kennen.

We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Op deze pagina zul je steeds meer informatie zien. En je kunt via het blokje Tickets een plek voor de tent boeken. We vragen € 20,- voor de plek en € 20,- per persoon, dat is voor het hele weekend en inclusief eten, drinken en activiteiten. Voor kinderen t/m 16 jaar is het gratis!

Vrijwilligers en spullen doneren

Wil je ons helpen als vrijwilliger? Heb je nog een tent op zolder liggen die wij mogen gebruiken? Misschien heb je thuis veel te veel knutselbenodigdheden in de kast? Of wil je gewoon meer weten? Neem contact met ons op.

Telefoon: 058 – 2663327
E-mail: buurtcamping@bilgaardnet.nl

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Leeuwarden Bilgaard? Koop dan nu je tickets!
Ticket kopen
Locatie
pin
Leeuwarden Bilgaard
De Hooidollen 17, 8918 HV Leeuwarden, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Kampeerplaats boeken

We vragen € 20,- voor de plek en € 20,- per persoon, dat is voor het hele weekend en inclusief eten, drinken en activiteiten. Voor kinderen t/m 16 jaar is het gratis! Bestel je tickets via het blokje Tickets op deze pagina.

Plattegrond

Klik op de plattegrond voor een groter formaat

 

Programma

Tijdens het weekend zullen er gezellige activiteiten zijn, zoals sport en spel, bingo, filmavond, knutselen en koken. Als afsluiter gaan we zondag met zijn allen naar AquaZoo!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: