Haarlem
Buurtcamping Haarlem (Molenplaspark)
  • calendar 16 augustus - 18 augustus
  • caravan Buurtcamping Haarlem (Molenplaspark), Haarlem
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Haarlem (Molenplaspark)

De Buurtcamping! Een inmiddels bekend fenomeen, waar je in ‘eigen achtertuin’ kampeert en je wijkgenoten leert kennen. Raak in gesprek met die buurvrouw die je al jaren gedag zegt, maar eigenlijk niet echt spreekt. Of leer de ouders kennen van andere kinderen met wie jouw (klein-) kinderen geregeld spelen. Samen genieten van het eten en van activiteiten voor de allerjongsten tot hoogbejaarden op het gebied van sport, spel, muziek, handwerken etc.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Haarlem (Molenplaspark)? Koop dan nu je tickets!
Buurtcamping Molenplaspark Haarlem
Locatie
pin
Buurtcamping Haarlem (Molenplaspark)
Schalckwijcker Molenpad, Haarlem, Netherlands
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Een heerlijke mini-vakantie in eigen buurt, inclusief maaltijden en tal van activiteiten! Iedereen uit Schalkwijk is welkom. Afkomst, religie, status…. het doet er niet toe. Hoe meer diversiteit, hoe beter! Samen eten en deelnemen aan activiteiten is dé manier om elkaar als wijkgenoten te leren kennen.

Vragen? Mail: debuurtcamping@wijkraadmolenwijk.nl

Over de organisatie

Nog heel even en het is weer zo ver! De Buurtcamping Molenplaspark is dit jaar van 16 – 18 augustus. Het Kernteam en vrijwilligers hebben er weer zin in!

We kunnen altijd wel extra ‘handjes’ gebruiken. Of het nu om het opbouwen, de afwas of activiteiten gaat, iedere hulp is welkom!

Wordt vrijwilliger

Vertel iets over de tickets

Op onze eigen webpagina kun je je aanmelden en inschrijven!

Vertel iets over het programma

Via onze eigen webpagina kun je meer informatie vinden en opvragen.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: