Groningen
Buurtcamping Groningen Lewenborg
  • calendar 19 juli - 21 juli
  • caravan Buurtcamping Groningen Lewenborg, Groningen
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Groningen Lewenborg

Dit jaar wordt er weer een leuke maar vooral gezellige buurtcamping georganiseerd. En dit jaar vieren wij ook ons 5 jarig jubileum. Op de camping is van alles te doen, je bent lekker buiten en iedereen is gelijk. Iedereen uit de buurt is welkom, van jong tot oud, gezinnen met kinderen tot alleenstaande. Wil je er ook bij zijn? Meld je dan aan, en hopelijk tot bij de buurtcamping.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Groningen Lewenborg? Koop dan nu je tickets!
Reserveer hier je plek!
Locatie
pin
Buurtcamping Groningen Lewenborg
SKSG Boegbeeld, Koerspad, Groningen, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

In 2024 gaan we weer vol enthousiasme aan de slag om op het terrein van Boegbeeld in de wijk Lewenborg in Groningen een super gezellige en overweldigende buurtcamping te organiseren. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom om te kamperen, te spelen, samen te komen en elkaar te ontmoeten en elkaar zo te leren kennen in een hele andere setting. Dit jaar is de buurtcamping extra bijzonder dit is namelijk gelijk ons 5 jarig jubileum. En dit vieren we natuurlijk graag met iedereen.

Ons team!

Onze kerngroep bestaat uit een groep enthousiaste wijkbewoners die er zin in hebben om andere wijkbewoners een paar dagen geheel te ontzien van de dagelijkse sores. En een mooi, gezellig weekend te gaan ervaren. Met je mede wijkbewoners… Ons team bestaat uit Ingrid,Juul,Michelle,Marcel,Rick,Jorrit,Michel

Wil jij er graag bij zijn? Tickets bestel je hier

Ticket bestel je hier

We hebben ook dit jaar weer een programma met allemaal leuke activiteiten gepland.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.