Geleen
Buurtcamping Geleen-Zuid en de Kluis

Welkom bij De  Buurtcamping in Geleen-Zuid

Op het kampeerterrein was plek voor 40 tot 60 tenten, vouwwagens en/of caravans. Iedereen die wilde kon een plekje bemachtigen. Voor de entreeprijs hoefde men het niet te laten. Die is net als vorig jaar heel laag gehouden. De kampeerplek en de kinderen tot en met 12 jaar hadden gratis toegang. Vanaf 13 jaar kostte het kamperen slechts € 15,– per persoon. Dit was inclusief alle maaltijden en het deelnemen aan alle activiteiten die werden georganiseerd. Hopelijk zijn we in 2024 ook in staat om het laagdrempelig te houden. Kinderen hebben recht op een mooie vakantie.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Geleen-Zuid en de Kluis? Koop dan nu je tickets!
Kaartverkoop
Locatie
pin
Buurtcamping Geleen-Zuid en de Kluis
Lienaertsstraat 106, 6164 GK Geleen, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

De Buurtcamping die het Wijkplatform Geleen-Zuid & De Kluis heeft georganiseerd is gehouden van vrijdag 21 juli tot en met zondag 23 juli 2023. De Buurtcamping is al weer voorbij.

Het was een feest. Voor de ouders, voor de kinderen. Maar het was vooral ook een feest om dit evenement te mogen organiseren met onze enthousiaste vrijwilligers. Zij hebben zich toch maar mooi maandenlang belangeloos ingezet voor de wijk. Zij hebben gezorgd voor een perfecte organisatie, een heel mooi activiteiten programma met kinderattracties, zoals een stormbaan, het schminken en vooral het waterstampen. Ook is er gezorgd voor veel muziek. Geweldig was het. De vrijwilligers op de foto hebben dat allemaal voor elkaar gekregen. We noemen geen namen van de vrijwilligers, want dan doen we vast mensen te kort en dat willen we niet. Helaas staan niet alle vrijwilligers op de foto (vakantie, ziekte, vroeger weg i.v.m. werk enz.) maar weet wel dat we hen er volgend jaar weer graag bij hebben. In welke vorm dan ook. We gaan binnenkort nog een feestje bouwen om hen te bedanken.

Maar ook een dankjewel aan alle deelnemers. Zonder hen hadden we niet zo’n mooi feest kunnen hebben. Oprecht bedankt. Een verrassing was het bezoek van Anke van Hagen van de Stichting de Buurtcamping, die samen met haar dochter een kijkje is komen nemen op onze buurtcamping. Toch maar even helemaal uit het noorden een bezoekje brengen in Zuid Limburg. Chapeau. Dat bezoek is door ons zeer gewaardeerd.

Wij kijken nu al uit naar 2024 en hopen dan weer iedereen te kunnen begroeten.

Tenslotte wil het Wijkplatform Geleen-Zuid & de Kluis alle professionele organisaties bedanken, die in welke vorm dan een bijdrage hebben geleverd aan het slagen van de buurtcamping. In het bijzonder de gemeente Sittard-Geleen, de woningcorporatie ZOwonen, Partners in Welzijn en de landelijke Stichting de Buurtcamping. Jullie hulp en support heeft ons erg geholpen in de voorbereiding. Dat geldt zeker ook voor alle grote en kleine sponsoren (lokaal en landelijk). Ook zij zijn super bedankt. Zonder hun steun had onze buurtcamping niet kunnen bestaan.

Tot volgend jaar.

HAPPY CAMPING

Vertel iets over jullie team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: