Geleen
Buurtcamping Geleen-Zuid en de Kluis

Welkom bij De  Buurtcamping in Geleen-Zuid

Op het kampeerterrein is plek voor 40 tot 60 tenten, vouwwagens en/of caravans. Iedereen die wil, kan een plekje bemachtigen. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten. Die hebben heel laag gehouden. De kampeerplek is zelfs gratis. En kinderen tot en met 12 jaar kunnen ook gratis kamperen. Vanaf 13 jaar kost het kamperen slechts € 15,– per persoon. Dit is inclusief alle maaltijden en het deelnemen aan alle activiteiten die er worden georganiseerd.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Geleen-Zuid en de Kluis? Koop dan nu je tickets!
Kaartverkoop
Locatie
pin
Buurtcamping Geleen-Zuid en de Kluis
Lienaertsstraat 106, 6164 GK Geleen, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Het Wijkplatform Geleen-Zuid & De Kluis organiseert dit jaar voor de 2e keer een buurtcamping in de wijk.
Het Wijkplatform heeft de vrijwilligers van vorig jaar bereid gevonden ook dit jaar de buurtcamping te organiseren. De buurtcamping wordt gehouden in het weekend van vrijdag 21 juli tot en met zondag 23 juli 2023.

Net zoals vorig jaar heeft de woningcorporatie ZOwonen het braakliggend terrein dat ligt tussen de Lienaertsstraat, Landsteinerstraat, Leeuwenhoekstraat en Appoloniastraat vrij gegeven voor het maken van een buurtcamping. Het Wijkplatform is de woningcorporatie zeer erkentelijk daarvoor. Ook de gemeente Sittard-Geleen en Partners in Welzijn doen weer op de achtergrond mee. Maar het meeste werk wordt gedaan door vrijwilligers. Zij doen er alles aan om vaders, moeders en hun kinderen bij ons een weekendje heerlijk te laten genieten van elkaar en van alles wat er wordt georganiseerd op het kampeerterrein. Het maakt niet of de Nederlandse nationaliteit hebben of dat het inwoners zijn met een niet Nederlandse achtergrond. Dik of dun, blank of met een kleur; iedereen is welkom. Het wordt weer hartstikke leuk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Op het kampeerterrein is plek voor 40 tot 60 tenten, vouwwagens en/of caravans. Iedereen die wil, kan een plekje bemachtigen. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten. Die hebben heel laag gehouden. De kampeerplek is zelfs gratis en kinderen tot en met 12 jaar kamperen ook gratis. Vanaf 13 jaar kost het kamperen slechts € 15,– per persoon. Dit is inclusief alle maaltijden, zoals het ontbijt, de lunch en het avondeten en inclusief het deelnemen aan alle activiteiten die er worden georganiseerd. Er zijn ook dagkaarten. Die kosten € 7,50. Ook dan is alles voor jou zonder verdere kosten beschikbaar.

Wij schenken geen alcohol en we willen graag een rookvrij kampeerterrein. Als jij er ook bij wil zijn, klik dan hiernaast op de button “Kaartverkoop”. Daar kun je kaartjes kopen. Het is ook mogelijk om contant te betalen in De Zuidkamer in winkelcentrum Zuidhof of aan de entree van de buurtcamping.

KOM JE OOK???
HAPPY CAMPING

Vertel iets over jullie team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden