Enschede
Buurtcamping Enschede Wooldrikspark
  • calendar 28 juli
  • caravan Buurtcamping Enschede Wooldrikspark, Enschede

Welkom bij De  Buurtcamping in Wooldrikspark

Van 28 Juli tot 2 Augustus toveren we het Wooldrikspark om tot een echte camping met alle voorzieningen die daarbij horen.

Gasten zijn welkom op vrijdag 28 juli vanaf 14:00 uur tot woensdag 2 augustus 14:00 uur.

Op de Buurtcamping is plaats voor iedereen die van kamperen houdt en van lekker buiten zijn. Overdag zijn er allerlei leuke activiteiten zoals o.a. bingo,speurtocht en knutselactiviteiten. Op vrijdag is er een gezamenlijke barbecue om elkaar alvast te leren kennen.

Omdat we graag willen dat iedereen mee kan doen hebben we de kosten laag gehouden en hebben we de tenten al georganiseerd. Deze zijn gesponsord door Buffel Outdoor (www.buffel-outdoor.nl). Niet kamperen maar wel meedoen met activiteiten: Op zaterdag mag iedereen mee doen uit de buurt. Vanaf 10:00 uur is er voor de jeugd een waterglijbaan en knutselactiviteiten en in de middag zijn er sport en spel activiteiten. Volwassenen kunnen komen recreëren en bijv. picknicken.

De camping is mogelijk gemaakt door de Twentse Alliantie, Velve in Actie, St. Buurtcamping en “Jij maakt de Buurt”.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Enschede Wooldrikspark? Koop dan nu je tickets!
Reserveer hier je plek!
Locatie
pin
Buurtcamping Enschede Wooldrikspark
Wooldrikspark, Enschede, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Vertel iets over jullie team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: