Enschede
Buurtcamping Enschede Wooldrikspark
  • calendar 26 juli - 30 juli
  • caravan Buurtcamping Enschede Wooldrikspark, Enschede

Welkom bij De  Buurtcamping in Wooldrikspark

Van 26 Juli tot 30 Juli toveren we het Wooldrikpark om tot een echte camping met alle voorzieningen die daarbij horen.

Gasten zijn welkom op vrijdag 26 juli vanaf 14:00 uur tot dinsdag 30 juli 14:00 uur.

Op de Buurtcamping is plaats voor iedereen die van kamperen houdt en van lekker buiten zijn. Overdag zijn er allerlei leuke activiteiten zoals o.a. bingo, speurtocht en knutselactiviteiten. Op vrijdag is er door de Unie een frietkraam gesponsord en eten we gezamenlijk om elkaar te leren kennen en op zaterdag is er een gezamenlijke barbecue om elkaar beter te leren kennen.

Omdat we graag willen dat iedereen mee kan doen hebben we de kosten laag gehouden en hebben we de tenten al georganiseerd. Deze zijn aangeschaft door een subsidie vanuit het Initiatiefkracht Enschede. Al wel een eigen tent, dan mag je deze natuurlijk ook opzetten, mits niet groter dan 5×5 meter. Niet kamperen maar wel meedoen met activiteiten: Op zaterdag mag iedereen mee doen uit de buurt. Vanaf 10:00 uur is er voor de jeugd een waterglijbaan en knutselactiviteiten en in de middag zijn er sport en spel activiteiten. Volwassenen kunnen komen recreëren en bijv. picknicken.

De camping is mogelijk gemaakt door de Twentse Alliantie, Velve in Actie, Initiatiefkracht Enschede, St. Buurtcamping en “Jij maakt de Buurt”.

 

Inschrijven voor de camping kan op woensdag 24 april van 18:30 tot 20:00 uur bij het Lumen. 

kosten zijn als volgt:

€40,- per tent/staanplaats (maximaal 4 personen).

€15,- borg per tent (na goed opleveren tent weer terug).

 

Locatie
pin
Buurtcamping Enschede Wooldrikspark
Wooldrikspark, Enschede, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Vertel iets over jullie team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: