Eindhoven
Buurtcamping Eindhoven

Welkom bij De  Buurtcamping in Strijp Eindhoven!

Samen met en door buurtbewoners van Strijp gaan we een driedaagse pop-up camping in het Jacob Oppenheimerpark organiseren van 25 tot 27 augustus 2023. Hoe leuk is dat!

De camping heeft als belangrijkste doelstelling om mensen uit hun eigen bubbel te laten komen: rijk en arm, met of zonder opleiding, met een Nederlandse of niet Nederlandse achtergrond, iedereen ontmoet elkaar op de camping! Daarnaast bieden we een vakantie voor gezinnen die anders niet op vakantie zouden kunnen.

Met deze buurtcamping richten we ons in het bijzonder op de wijken Drents Dorp, Lievendaal en ’t Ven. Daarnaast richten we ons op de bewoners uit ’t Schoot en Philipsdorp. Oftewel alle buurten die grenzen aan het Jacob Oppenheimerpark. Uiteraard zijn andere enthousiaste Strijpse bewoners ook welkom.

Heb je ook zin om nieuwe mensen te ontmoeten en woon je in Strijp? Kom gezellig kamperen op de allereerste buurtcamping van Eindhoven in het Jacob Oppenheimerpark!

 

Locatie
pin
Buurtcamping Eindhoven
Jacob Oppenheimerpark, Eindhoven, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Enthousiastelingen uit Strijp!

Wij zijn Georgina Ang, Loek van der Heide en Anita van de Pas.

Een stel enthousiaste gekken die het idee hebben opgepakt om een buurtcamping in ons geweldige Strijp te organiseren. We willen onze eigen buurt beter leren kennen, nieuwe buurtgenoten ontmoeten en verbinden.

Wij kijken er naar uit! Heb je ook zin om een steentje bij te dragen?

Mail ons op eindhoven@debuurtcamping.nl

 

Tickets... nog heel even geduld!

Yesss het is bijna zover, vanaf donderdag 15 juni kun je hier je ticket boeken voor je verblijf op onze buurtcamping.

 

Het wordt te gek!

Op een camping is altijd vanalles te beleven. Dus ook op onze buurtcamping!

Lekker een bakkie doen in de zon, jeu de boulen, creabea, sport en spel. Uiteraard is er muziek en gaan we broodjes bakken op het kampvuur.

Ben je benieuwd wat er nog meer te beleven is op Buurtcamping Strijp?

Kom naar de inloopavond op dinsdag 20 juni tussen 19.30 en 21.00 uur bij Buurthuis ‘t Struikske op de Struyckenstraaat 10 (vlakbij het park).

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden