Eindhoven
Buurtcamping Eindhoven Strijp

Welkom bij De  Buurtcamping in Strijp Eindhoven!

Yes voor de 2e keer gaan we met en door buurtbewoners Buurtcamping Strijp organiseren in het Jacob Oppenheimerpark  van 16 tot 18 augustus 2024. Hoe leuk is dat!

De camping heeft als belangrijkste doelstelling om mensen uit hun eigen bubbel te laten komen: rijk en arm, met of zonder opleiding, met een Nederlandse of niet Nederlandse achtergrond, iedereen ontmoet elkaar op de camping! Daarnaast bieden we een vakantie voor gezinnen die anders niet op vakantie zouden kunnen.

Met deze buurtcamping richten we ons in het bijzonder op de wijken Drents Dorp, Lievendaal en ’t Ven. Daarnaast richten we ons op de bewoners uit ’t Schoot en Philipsdorp. Oftewel alle buurten die grenzen aan het Jacob Oppenheimerpark. Uiteraard zijn andere enthousiaste Strijpse bewoners ook welkom.

Heb je ook zin om nieuwe mensen te ontmoeten en woon je in Strijp? Kom gezellig kamperen op de allerleukste buurtcamping van Eindhoven in het Jacob Oppenheimerpark!

 

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Eindhoven Strijp? Koop dan nu je tickets!
Ticketshop
Locatie
pin
Buurtcamping Eindhoven Strijp
Jacob Oppenheimerpark, Eindhoven, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Mede mogelijk gemaakt door gemeente Eindhoven:

Anita van de Pas
Campingbeheerder en herrie maker. Iedereen moet het weten: de allereerste buurtcamping in Eindhoven komt in Strijp.
Georgina Ang
Centen, administratie en programmamaker ik zorg dat alles in orde is.
Loek van der Heide
Vrijwilligerscoördinator en programmamaker, wat een toffe combi. Op woensdag 12 juli vrijwilligersavond om alle taken en activiteiten goed te verdelen..
Nicole Wijbrands
Promotie
Joyce Gevers
Programma

Huisregels Buurtcamping Strijp

Op de Buurtcamping is alles relaxed want het is vakantie. Maar het is ook wel handig om met elkaar een paar afspraken te maken zodat het ook relaxed blijft. Daarmee houden we het voor iedereen plezierig. Je verblijf op Buurtcamping Strijp betekent dat je akkoord gaat met deze afspraken.

Alcohol

Er wordt geen alcohol verkocht op De Buurtcamping, maar je mag het wel nuttigen. Doe dit met mate.

Afval

Het park ligt er netjes bij. Laten we het zo houden. Gooi afval in de daarvoor bestemde bakken. Zijn deze vol? Meld dit bij de campingbeheerder en bewaar zolang het afval bij je.

Waardevolle spullen

Er zijn geen kluisjes op de camping. Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis en in ieder geval niet onbewaakt in je tent. Houd zelf ook een oogje in het zeil. De organisatie is bij schade, diefstal of vermissing niet aansprakelijk.

Camper / caravan / auto

Het is helaas niet toegestaan om met een camper of caravan op De Buurtcamping te overnachten. Ook een partytent is niet toegestaan. Auto’s mogen het campingterrein niet betreden.

Roken

Het is niet toegestaan om in en bij de Centrale Tent en het sanitair te roken. Zorg voor een rookvrije omgeving zodat iedereen prettig samen kan zijn. Roken in je eigen tent is gevaarlijk en niet toegestaan.

Drugs

Drugs is bij wet verboden en dus ook op De Buurtcamping. Wordt het aangetroffen, dan wordt de politie gewaarschuwd.

Geluid

Houd wat betreft geluid altijd rekening met je buren. Wees na 23:00 uur stil genoeg zodat wie dat wil lekker kan slapen. Versterkte muziek is bij je tent niet toegestaan en na 23:00 uur ook niet onversterkt.

Hygiëne

Zorg dat behalve het park, ook het sanitair schoon en heel blijft.

Huisdieren

Huisdieren zijn op de camping niet toegestaan.

Overnachten / kamperen

Het is uitsluitend toegestaan om op het daarvoor bestemde kampeerterrein te overnachten. Alleen kampeerders die zich hebben ingeschreven mogen blijven overnachten.

Kinderen

Natuurlijk zijn kinderen welkom op de Buurtcamping, maar wel onder toezicht van volwassenen uiteraard. De verantwoordelijkheid over de kinderen ligt te allen tijde bij de volwassen begeleider(s).

Vuur

Voor kampvuur is een speciale plek gemaakt op De Buurtcamping. Het is niet toegestaan om zelf vuur aan te leggen of een eigen BBQ mee te nemen.

Vragen?  Kom dan naar de receptie of naar een van de beheerders.

Ticketsverkoop van start

Op woensdag 5 juni 2024 gaat de ticketshop open!

Tarieven 2024:

Een tentplek (voor max 6 personen) kost € 25

Volwassene:                     € 10 per persoon

Kinderen < 18 jaar:         gratis

Dit is inclusief 2x avondeten (vr-za) en 2x ontbijt (za-zo).

Voor de zaterdag zijn er ook dagtickets te koop.

 

Het wordt te gek!

Op een camping is altijd vanalles te beleven. Dus ook op onze buurtcamping!

Lekker een bakkie doen in de zon, jeu de boulen, creabea, sport en spel. Uiteraard is er muziek en gaan we broodjes bakken op het kampvuur.

Ben je benieuwd wat er nog meer te beleven is op Buurtcamping Strijp?

Volg ons op Facebook  en Insta voor de laatste updates!

 

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.