Den Haag
Buurtcamping Zuiderpark
  • calendar 7 juli 2023 - 9 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Zuiderpark, Den Haag
  • speaker Facebook

Welkom bij  Buurtcamping Zuiderpark

Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang is het Zuiderpark een klein gemoedelijk vakantiedorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: iedereen is welkom en draagt zijn/haar/hun steentje bij! Je groet de buurman, praat over ditjes en datjes en helpt elkaar een handje. Door samen te koken en te eten, muziek te luisteren, knutselen en sporten leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen. Heb je een vraag? Stuur ons dan een mailtje: zuiderpark@debuurtcamping.nl Tot de zomer en Happy Camping! Buurtcamping Zuiderpark

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Zuiderpark? Koop dan nu je tickets!
Link naar ticketshop
Locatie
pin
Buurtcamping Zuiderpark
Zuiderpark, Den Haag, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Team Zuiderpark zoekt programma coordinator

Herma, Dion en Jessica staan klaar om er in 2023 weer een waanzinnig leuk weekend van te maken!

Vacature programma coordinator:
Houd jij van organiseren, mensen samenbrengen en kamperen? Heb je zin in een nieuwe uitdaging waarbij je je buren beter leert kennen? Meld je dan aan als campingbeheerder! We zijn op zoek naar een enthousiaste bewoner van Den Haag die als campingbeheerder zijn/haar/hun kwaliteiten willen inzetten om De Buurtcamping Zuiderpark 2023 mogelijk te maken.

In een gezellig team werk je samen toe naar een vakantie vol cultuur, sport, muziek, ontmoeting, buurtbewoners en natuurlijk kamperen!

Jouw taken:

  • Vormgeven programma van De Buurtcamping Zuiderpark
  • Veel creatieve ruimte voor eigen inbreng
  • Gebruik maken van successen voorgaande edities
  • Aansturen van vrijwilligers
  • Aanspreekpunt voor de artiesten

Zie hier de link voor meer informatie.

Vertel iets over je team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: