Den Haag
Buurtcamping Den Haag Spoorwijk / Laak / Rijswijk
  • calendar 5 juli
  • caravan Buurtcamping Den Haag Spoorwijk / Laak / Rijswijk, Den Haag
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping in Den Haag Laakkwartier

Welkom in het Laakkwartier. Ook dit jaar wordt het voetbalveld van Don Bosco Rijswijk omgetoverd tot een heuse Buurtcamping voor Laak en Spoorwijk. In het weekend van 5-7 juli 2024 zetten we onze tentjes op in het gras van het park, georganiseerd voor, door en met de buurt. De Buurtcamping is er voor jong en oud. Ook voor mensen die niet van kamperen houden. Daarom gaan we bijvoorbeeld met zijn allen BBQ’en en is er een tof programma vol kunst, sport, theater en muziek.

Op onze Facebookpagina kun je al onze ontwikkelingen in de gaten houden, worden de laatste nieuwtjes gedeeld en kun je terecht voor meer informatie over het programma. Als je hier op klikt kun je ons projectplan voor het afgelopen seizoen zien. Je kunt je aanmelden voor een kampeerplek, heb je een leuk idee voor het programma of wil je graag meehelpen meld je via deze pagina aan als vrijwilliger of stuur ons een mailtje of een berichtje op Facebook.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Den Haag Spoorwijk / Laak / Rijswijk? Koop dan nu je tickets!
Locatie
pin
Buurtcamping Den Haag Spoorwijk / Laak / Rijswijk
Sinjeur Semeynsweg 63, 2524 EC Den Haag, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Marjan Wesselingh
Phoebe Foxbekerman

OVER DE ORGANISATIE

De vrijwilligers van Stichting Jij Maakt het Verschil! zetten zich 100% in voor sociale duurzaamheid in ons stadsdeel. We zijn een kleine stichting maar krijgen het toch al enkele jaren weer voor elkaar hele leuke dingen voor en door de buurt en omgeving te organiseren.

Word Vrijwilliger bij Buurtcamping Spoorwijk/Laak

Een complete mini-vakantie voor een mini-prijs

Op de Buurtcamping Laak/Spoorwijk/Rijswijk geniet je van een heel weekend samen met je buren voor maar 15 euro. En dat is zelfs inclusief (basis) maaltijden. Samen maken we dat mogelijk, door allemaal een handje te helpen om de camping gezellig te maken. Jeugd/Ooievaar en vrijwilliger kunnen zelfs boeken voor het halve tarief! En een tent lenen kan ook, als je er maar op tijd bij bent. Dus klik op die knop en we zien je graag op 5 juli!

Een heel weekend gezelligheid samen met je buren

Al vanaf vrijdagochtend bouwen we de camping samen op. Om 10:00 hopen we dat er mensen helpen met koffie zetten. Samen leren we tenten opzetten, en het inrichten van een hele camping. We verzamelen kampvuurhout. En we maken het vast heel gezellig.

Vrijdagavond hebben we een heerlijke BBQ, en natuurlijk een kampvuur

Zaterdagochtend is er ontbijt en zijn er veel sport- en ontspan- activiteiten. Om 11:00 is er een fantastisch kindertheater. En daarna heerlijke pannenkoeken. En workshops. Weet jij nog iets leuks?

In de avond maken we het altijd gezellig met eten van en voor iedereen. En natuurlijk sluiten we ook weer af met een heerlijk kampvuur.

Op zondag is er weer ontbijt en nog een bijzondere afsluiting. En daarna helpen we allemaal met het opruimen. En dan kijken we allemaal weer terug op een super camping. Doe je ook mee?

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: