Rotterdam
Rotterdam Vreewijk
  • calendar 5 juli - 7 juli
  • caravan Rotterdam Vreewijk, Rotterdam
  • speaker facebook

Welkom bij De Buurtcamping  Rotterdam TeVreewijk

Jij komt toch ook (gratis) kamperen op Buurtcamping Tevree-Wijk?

Ook dit jaar wordt de Valkeniersweide, vlakbij speeltuin de Vaan door een aantal enthousiaste Tevree- Wijkers, voor de tweede keer omgetoverd tot een echte buurtcamping. Op  vrijdag 5  t/m zondag 7 juli 2024 is het park drie dagen lang een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de Vreewijk rijk is. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen

Van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren, alle bewoners van Vreewijk kunnen elkaar dit weekend ontmoeten en gezellig samen zijn. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties.

Op buurtcamping Tevree-Wijk zal iedereen vol positieve energie zijn steentje bijdragen om dit weekend tot een succes te maken. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken. Zonder te veel te verklappen zullen er activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd, voor het eten wordt gezorgd en ook een kampvuur zal niet ontbreken.

Meld je aan als kampeerder en/ of vrijwilliger via de volgende mail:  buurtcampingtevreewijk@gmail.com

 

Locatie
pin
Rotterdam Vreewijk
Pinksterweide 31, 3075 PL Rotterdam, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

OP BUURTCAMPING TEVREE-WIJK

….is alles relaxed want het is vakantie. Maar het is ook wel handig om met elkaar een paar afspraken te maken zodat het ook relaxed blijft. Daarmee houden we het voor iedereen plezierig. Je verblijf op De Buurtcamping ………………….betekent dat je akkoord gaat met deze afspraken.

Diversiteit

Op De Buurtcamping is iedereen welkom, zonder oordeel over achtergrond, leeftijd of gender. Samen genieten we van de vakantie.

Alcohol
Er wordt op de Buurtcamping geen alcohol verkocht en mag ook niet gedronken worden.

Drugs
Illegale middelen zijn bij wet verboden en dus ook op De Buurtcamping. Wordt het aangetroffen, dan wordt de politie gewaarschuwd. Het roken van een joint kunnen we niet verbieden, maar zorg dat je medekampeerders er geen last van hebben.

Afval en Hygiëne
De Valkeniersweide ligt er netjes bij. Laten we het zo houden. Er staan voldoende afvalbakken waarmee we afval inzamelen. Laten we samen de wereld een stukje schoner en mooier maken en houden Let op etensresten, dit trekt ongedierte aan. Deponeer dit dan in afgesloten afvalbakken.
Zorg dat behalve het park, ook de wc’s, in speeltuin de Vaan, schoon en heel blijven.

Beveiliging
Er zijn geen kluisjes op de camping. Vanaf 23:00 tot 07:00 is er professionele bewaking. Overdag en ‘s-avonds wordt er door vrijwilligers toezicht gehouden. Laat desondanks waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis en in ieder geval niet onbewaakt in je tent. Houdt zelf ook een oogje in het zeil. De organisatie is bij schade, diefstal of vermissing niet aansprakelijk. Volg in het geval van calamiteiten de aanwijzingen op van de beheerders, politie en/of brandweer.

Geluid
Houd wat betreft je geluid altijd rekening met je buren. Wees na 23:00 stil genoeg zodat iedereen lekker kan slapen. Denk ook kinderen en volwassenen die al eerder naar bed gaan. Versterkte muziek is niet toegestaan en na 23:00 uur ook niet onversterkt.

Huisdieren
Honden zijn ‘s nachts niet toegestaan op de Buurtcamping, overdag wel zolang ze aan de lijn gehouden worden en geen overlast veroorzaken.

Overnachten / kamperen
Het is uitsluitend toegestaan om op het daarvoor bestemde kampeerterrein te overnachten. Alleen kampeerders die zich hebben ingeschreven mogen blijven overnachten.

Kinderen
Let goed op je kinderen. Het campingterrein is niet afgesloten en in de nabijheid is open water. De verantwoordelijkheid voor kinderen en hun veiligheid ligt bij de ouder c.q. begeleider van het kind.

Vuur
Voor het kampvuur is een speciale plek gemaakt op De Buurtcamping. Het is niet toegestaan om zelf vuren aan te leggen. Op andere plekken is alleen vuur in een barbecue toegestaan.

Vragen?
Kom dan naar de receptie. Hier is altijd iemand van de Buurtcamping aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Happy Camping!

 

 

 

 

 

reserveer een plekje

Wil je ook komen kamperen en / of helpen als vrijwilliger

Stuur dan een mail naar; buurtcampingtevreewijk@gmail.com. We nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

Donaties en sponsoring worden erg gewaardeerd.

 

 

 

Buurtcamping Tevree-Wijk is mede mogelijk gemaakt door;

 

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: