Rotterdam
Rotterdam Vreewijk
  • calendar 30 juni
  • caravan Rotterdam Vreewijk, Rotterdam

Welkom bij De Buurtcamping  Rotterdam TeVreewijk

Jij komt toch ook kamperen op Buurtcamping Tevree-Wijk?

Dit jaar wordt de Valkeniersweide, vlakbij speeltuin de Vaan door een aantal enthousiaste Tevree- Wijkers, omgetoverd tot een echte buurtcamping. Van vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli is het park drie dagen lang een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de Vreewijk rijk is. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen

Van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren, alle bewoners van Vreewijk kunnen elkaar dit weekend ontmoeten en gezellig samen zijn. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties.

Op buurtcamping Tevree-Wijk zal iedereen vol positieve energie zijn steentje bijdragen om dit weekend tot een succes te maken. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken. Zonder te veel te verklappen zullen er activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd, voor het eten wordt gezorgd en ook een kampvuur zal niet ontbreken.

QR code poster aanmelding

Locatie
pin
Rotterdam Vreewijk
Pinksterweide 31, 3075 PL Rotterdam, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Vertel iets over jullie team

reserveer een ticket

Wil je ook komen kamperen reserveer dan een ticket en stuur een mail met je contact gegevens naar naima@debuurtcamping.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

QR code poster aanmelding

Ons programma

officiële opening van de camping op vrijdag 30 juni om 15:00 uur .
Gedurende de drie dagen verschillende activiteiten voor jong en oud
Een gezellig kampvuur
Een BBQ op zaterdag en genoeg lekkernijen op de andere dagen
Een Bonteavond waar alle talenten van Vreewijk zich kunnen presenteren
en nog veel meer…

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden