Roden
Buurtcamping Roden
  • calendar 20 juli - 27 juli
  • caravan Buurtcamping Roden, Roden

De Buurtcamping Roden is dit jaar een hele week!
De eerste zeven dagen van de zomervakantie is de Dobbe een gemoedelijke camping, waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Van kantoortijgers tot werkpaarden, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk.

Dagprogramma
Elke dag is er een programma van 9.00 tot 22.30 uur.
Activiteiten kunnen georganiseerd worden buiten, in de grote zaal en in studio 3. Zodra het programma bekend is zal dit hier gepubliceerd worden en kun je je opgeven voor de activiteiten.
‘s nachts is de camping alleen toegankelijk voor de vrijwilligers.

Wat organiseer jij?
Er zijn veel buurtbewoners die leuke campingactiviteiten organiseren zoals een knutselochtend, een tafeltennistoernooi en verschillende workshops. Heb je een leuk idee en wil je het wel organiseren? We helpen je graag!
Per uur dat je iets organiseert kan er ongeveer 50 euro gedeclareerd worden voor gemaakte kosten. Wordt de activiteit duurder dan zullen deelnemers wat entreekosten moeten betalen. Voor het organiseren van een activiteit neem je contact op met buurtwerker Jaïr via jairtanasale@stwin.nl of 06-37430610.

Let op! De informatie in het groene vak hieronder klopt niet voor onze Buurtcamping omdat wij geen slaapplekken hebben en het programma een hele week is.

Locatie
pin
Buurtcamping Roden
Koerskamp 2a, 9301 BE Roden, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Mary
Marten
Ihtidal
Jaïr

Programma

Zodra het programma bekend is komt het hier op de website.

Aanmelden voor de activiteiten kan via www.welzijninnoordenveld.nl/agenda/

 

 

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.