Lelystad
BuurtCamping Jolpark Lelystad
  • calendar 23 augustus - 25 augustus
  • caravan BuurtCamping Jolpark Lelystad, Lelystad
  • speaker Facebook

De BuurtCamping

Welkom! Wat fijn dat u een kijkje neemt op onze website. Wij hopen uw dit jaar een onvergetelijke camping te bezorgen! Dit doen wij met een mooi Team Beheerders en een Team van Vrijwilligers. Komt u ook bij ons kamperen? Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar lelystadjolpark@debuurtcamping.nl en wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan.

Locatie
pin
BuurtCamping Jolpark Lelystad
Jol 23, Lelystad, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Quincy Keijer
Hoofdbeheerder en Coördinator BHV
Alex Keijer
Hoofdbeheerder
Veronica de Jong
Assistent Beheerder
Angelique Vreeswijk
Beheerder programmering en Interne Vertrouwenspersoon
Theresia van Laar
Stage-/Vrijwilligerscoördinator
Ferry van der Coevering
Penningmeester en Beheerder Productie
Sam Lauwers
Beheerder Sociale Media
Michel Hupkens
Externe Vertrouwenspersoon
Vacant
Beheerder promotie
Karin van Solkema
Beheerder Sponsoring en Coördinator EHBO
Yoeri Hollander
Beheerder Sponsoring

Over de Organisatie

Wij zijn een heel divers team buurtbewoners, die ons graag inzetten voor de wijk! Wij houden van de diversietijd die er in de wijk is! En wij hopen na deze camping dat er wat meer verbinding zal zijn bij ons in de wijk.

Vacatures 2024

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers in verschillende functies, lijkt u dit wat? Solliciteer dan snel! De vacatures die open staan dat zijn:

Mocht u nog verdere vragen hebben over de vacature, dan kunt u contact opnemen met Theresia van Laar (Stage-/Vrijwilligerscoördinator) via theresia@debuurtcamping.nl.

Kamperen in het Jolpark?

Lijkt het u ook leuk, Kamperen in het Jolpark? Nou dat kan! 23 augustus t/m 25 augustus 2024 kamperen wij in eigen wijk! Zien wij u ook? Koop snel een ticket, want op = op!

De tickets komen hier per 1 Mei 2024 weer te staan.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: