Den Haag
Buurtcamping Den Haag Loosduinen
  • calendar 7 juli 2023 - 9 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Den Haag Loosduinen, Den Haag

Welkom bij De  Buurtcamping in Den Haag Loosduinen

Dit jaar organiseren wij voor het eerst een buurtcamping in Loosduinen. Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang is (een deel van) park Bokkefort omgetoverd tot een klein gemoedelijk vakantiedorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: iedereen is welkom en draagt zijn/haar/hun steentje bij! Je groet de buurman, praat over ditjes en datjes en helpt elkaar een handje. Door o.a samen te eten, muziek te luisteren, creatief bezig te zijn en te sporten leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen. Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje: anke@debuurtcamping.nl. Tot de zomer en Happy Camping! Buurtcamping Loosduinen
Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Den Haag Loosduinen? Koop dan nu je tickets!
Koop hier snel jou tentplek
Locatie
pin
Buurtcamping Den Haag Loosduinen
Loosduinen, Den Haag, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Vertel iets over je team

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: