Breda
Buurtcamping Breda Noord
  • calendar 12 juli - 14 juli
  • caravan Buurtcamping Breda Noord, Breda
  • speaker Facebook

Welkom bij de  Buurtcamping  Breda  Hoge  Vucht

Tijdens De Buurtcamping wordt het sportpark ‘t Kadijkje in Hoge Vucht drie dagen lang omgetoverd tot een gezellige camping. Drie dagen lang vieren we het grootste vakantiefeest in de buurt. Bijzonder aan de buurtcamping in Hoge Vucht is dat alle verschillende culturen van de buurt meedoen. Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Buurtcamping Breda Hoge Vucht is gratis toegankelijk voor iedereen. Je groet de buurman en helpt elkaar een handje. Door samen te eten, deel te nemen aan een workshop of gewoon een potje te badmintonnen, leren we elkaar tijdens een ontspannen vakantie in eigen buurt beter kennen. Of je nu van kamperen houdt en gezellig blijft slapen of alleen overdag langskomt en meedoet aan de activiteiten.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Breda Noord? Koop dan nu je tickets!
www.buurtcampingbreda.nl
Locatie
pin
Buurtcamping Breda Noord
Bastenakenstraat 41, 4826 LJ Breda, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Kampeer het hele weekend of kom langs bij het gezelligste vakantie-evenement in Breda!

Bekijk programma en meld je aan op onze website: buurtcampingbreda.nl. Bij vragen kijk in de veelgestelde vragen op onze website of stuur ons een mailtje: buurtcamping@hartvoorbredanoord.nl

Mede mogelijk gemaakt door:

Lenard
Kiki
Aïssa
Randy
Pzremek
Rosine
Sjoerd

Gratis voor iedereen

Om de Buurtcamping een feest te maken voor iedereen is de Buurtcamping Brede Hoge Vucht gratis toegankelijk voor iedereen!

Gratis toegang voor iedereen

Om de Buurtcamping een feest te maken voor iedereen is de Buurtcamping Brede Hoge Vucht gratis toegankelijk voor iedereen!

Elke dag van 11 tot 21

Elke dag zijn er activiteiten van 10 tot 21 uur voor jong en oud, voor kinderen en volwassenen.
Voor meer details volg onze facebook pagina of kijk op onze website: www.buurtcampingbreda.nl

 

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.