Arnhem
Over het Lange Water
  • calendar 19 juli - 21 juli
  • caravan Over het Lange Water, Arnhem

 Kom je ook kamperen in je eigen buurt?!

Kom je dit jaar ook kamperen bij buurtcamping “Over T Lange Watertje” voor het eerst in de wijk Over ‘t Lange Water! De camping bevind zich op het terrein van VV Eendracht Arnhem. Tussen de voetbalvelden in creëren we drie dagen lang een gezellig kampeerterrein, waar voldoende ruimte is om te sporten, te spelen of te koken, maar vooral te genieten. Zomaar in je eigen buurtje met je eigen buurtgenoten. Lijkt je dit leuk, koop je ticket in de ticketshop en kom met je tent, slaapzak en kampeerspullen gezellig bij ons overnachten! Ontbijt, lunch en avondeten worden geregeld. Voor tussendoortjes en drank moet jezelf zorgen.

Wil je meer weten? mail naar: overtlangewatertje@debuurtcamping.nl

Wij hebben er veel zin in en hopen jullie te zien op de buurtcamping! Groet, Joris Giessen, Bernadette Schonis, Koos Hagen en Mascha Kop

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Over het Lange Water? Koop dan nu je tickets!
Locatie
pin
Over het Lange Water
Eendracht Arnhem, Doorwerthlaan 6, 6825 EX Arnhem, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: