Arnhem
Buurtcamping Arnhem Immerloopark
  • calendar 12 juli - 14 juli
  • caravan Buurtcamping Arnhem Immerloopark, Arnhem
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Arnhem Immerloopark

In de zomer van 2024 toveren we van 12 t/m 14 juli het Immerloopark weer om tot buurtcamping. Kom kamperen in onze eigen buurt! Deze zomer hopen we je te verwelkomen op onze gezellige buurtcamping. Drie dagen lang is de buurtcamping een gemoedelijk kampeerdorpje waar we elkaar ontmoeten en beter leren kennen. Like en volg onze Facebookpagina en Instagram, zo blijf je op de hoogte van onze plannen!

Mocht je willen kamperen, maar ben je niet in het bezit van een tent, slaapzak en/of luchtbed? Geen probleem, in het ticketsysteem kan je aanvinken wat je mist. Wij zorgen er dan voor dat die voor jullie aanwezig zijn! Let op, wij hebben maar een beperkt aantal dus vink deze opties alleen aan als je het ook echt niet thuis hebt liggen.

Heb je nog vragen? Mail ons dan: immerloopark@debuurtcamping.nl
Team Buurtcamping Immerloopark

Op alle kindertickets is, door de samenwerking met Jeugdland, een korting van 20% van toepassing. Deze korting is al verwerkt in de ticketprijs. 

 

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Arnhem Immerloopark? Koop dan nu je tickets!
Locatie
pin
Buurtcamping Arnhem Immerloopark
Dokkumlaan 1, 6835 JW Arnhem, Netherlands
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Wijkplatform Rijkerswoerd
Gemeente Arnhem
Voedselbank Arnhem
Jeugdland
Wijkbingo Rijkerswoerd
Wijkvereniging VreHoek
Bakkerij Hilvers
Wijkvereniging Elderveld
Wijkvereniging Malburgen

Organisatie

Ons team bestaat uit vijf beheerders die zin hebben om de buurtcamping Arnhem tot een succes te leiden! Wil jij ook meehelpen? Meld je aan!

Word vrijwilliger bij Buurtcamping Immerloopark

Tickets

Reguliere tickets kosten € 20 (incl. tentplek) voor volwassenen en € 5 (incl. 20% door samenwerking met Jeugdland) voor kinderen. Heb je een Gelrepas? Dan is het campingticket gratis!

Programma

Aan het programma wordt nog hard gewerkt! Daarvoor zijn we op zoek naar ideeën van bezoekers om iets te doen, bijvoorbeeld tosti’s maken, een potje voetbal organiseren of de camping meehelpen opbouwen!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: