Arnhem
Buurtcamping Arnhem Immerloopark
  • calendar 28 juli - 30 juli
  • caravan Buurtcamping Arnhem Immerloopark, Arnhem
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Arnhem Immerloopark

In de zomer van 2023 toveren we van 28 t/m 30 juli het Immerloopark om tot Buurtcamping. Kom kamperen in onze eigen buurt! Deze zomer hopen we je te verwelkomen op onze gezellige buurtcamping. Drie dagen lang is de buurtcamping een gemoedelijk kampeerdorpje waar we elkaar ontmoeten en elkaar beter leren kennen. Like en volg onze Facebookpagina, zo blijf je op de hoogte van onze plannen!

Mocht je willen kamperen maar niet in het bezit zijn van een tent, slaapzak en/of luchtbed? Geen probleem, via de tickets kan je aanvinken welke materialen je mist. Wij zorgen er dan voor dat deze het weekend voor jullie aanwezig zijn! Let op, wij hebben maar een beperkt aantal dus vink deze opties alleen aan als je het ook echt niet thuis hebt liggen.

Heb je nog vragen? Mail ons dan: immerloopark@debuurtcamping.nl
Team Buurtcamping Immerloopark

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Arnhem Immerloopark? Koop dan nu je tickets!
Bestel hier je tickets voor de Buurtcamping Immerloopark!
Locatie
pin
Buurtcamping Arnhem Immerloopark
Dokkumlaan 1, 6835 JW Arnhem, Netherlands
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Organisatie

Ons team bestaat uit 4 beheerders die zin hebben om de buurtcamping Arnhem tot een succes te leiden!

Word vrijwilliger bij Buurtcamping Immerloopark

Vertel iets over de tickets

Vertel iets over het programma

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: