Amsterdam
Buurtcamping Amsterdam Sloterpark
  • calendar 21 juli 2023 - 23 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Amsterdam Sloterpark, Amsterdam
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Amsterdam Sloterpark

Ja!! De zonnestralen breken weer door en dat betekend maar één ding: het kampeerseizoen is weer begonnen! Op 21, 22 en 23 juli is er weer de Buurtcamping Sloterpark. Weer dicht tegen elkaar aankruipen bij het kampvuur, elkaar ontmoeten in het park. Met je buren weer een onvergetelijk weekend neerzetten in het Sloterpark.

Een weekend vullend programma met activiteiten voor jong en oud. We ontdekken met elkaar de natuur van het Sloterpark, zullen elkaar talenten demonstreren tijden “The talents of the Buurtcamping”, gezellig samen eten en ontmoeten en natuurlijk kan de klassieke bingo niet ontbreken!!

Heb je vragen, wil je komen kamperen of wil je als vrijwilliger komen helpen? Stuur dan een mailtje naar sloterpark@debuurtcamping.nl

Tot de zomer!
Happy Camping,

Team Buurtcamping Sloterpark
Roos, Koos, Merijn, Milana, Allard, Esther, Vincent

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Amsterdam Sloterpark? Koop dan nu je tickets!
Koop een kaartje
Locatie
pin
Buurtcamping Amsterdam Sloterpark
President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Team Buurtcamping Sloterpark

Over de organisatie

De Buurtcamping Sloterpark bestaat al 9 jaar en kent een kernteam van 7 vrijwilligers (Roos, Milana, Koos, Merijn, Vincent, Allard en Esther) Zij zijn verantwoordelijk voor de productie, promotie, financiën en de opbouw van de groep betrokken vrijwilligers en kampeerders. De Buurtcamping kent een vaste kern van 20/25 enthousiaste vrijwilligers waarvan sommigen al 9 jaar meedoen. Een echte buurtcamping familie dus!

Word vrijwilliger

Vertel iets over de tickets

Bij de Buurtcamping is iedereen welkom. Buren met een krappe beurs en een stadspas kunnen een kampeerkaartje en kaartje per persoon reserveren met een speciaal tarief. Juist de mix van verschillende mensen die kamperen tijdens de Buurtcamping maakt het een unieke vakantie. Het is een weekend met een vol programma voor jong en oud, een programma vanuit de buurt. Heel het weekend staat het ontmoeten van nieuwe buren centraal

Vertel iets over het programma

Wij vinden het belangrijk dat de Buurtcamping Sloterpark wordt georganiseerd voor en door de buurt. Wij zien dan ook de Buurtcamping Sloterpark als een podium voor de buurt, waar buren elkaar kunnen ontmoeten en hun talenten kunnen ontdekken. Om dit te realiseren werken we nauw samen met verschillende initiatieven en organisaties uit Nieuw-West. Denk aan de vrouwenorganisatie SAAAM die ons helpt met sfeerbeheer of lokale talenten als Yogalerares Ria van Leeuwen die als jaren bij ons iedere ochtend de Yogales verzorgd, of de bekende zanger uit Nieuw-West Dennis Isidora die ons komt verblijden swingende hits.

Op de zaterdag hebben we altijd de bonte avond waar iedere kampeerder zijn of haar talent kan laten zien. Voor de kinderen verzorgt de Natuurkamer sport- en spelactiviteiten op de vrijdag en zaterdag. Op deze manier leren buren de initiatieven en organisaties kennen en andersom.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: