Almere
Buurtcamping Almere Haven
  • calendar 8 september - 8 september
  • caravan Buurtcamping Almere Haven, Almere
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Almere Haven

Dit jaar toveren we op 8 september 2024 het grasveld bij het Jutterstrand weer om tot een pop-up camping voor de buurt. Een dagcamping deze keer, tijdens het Zomer in Haven festival!

Samen spelletjes doen, lekker eten, een dansje of een bingo! Iedereen uit de buurt is welkom, van alleenstaanden tot grote gezinnen, van jong tot oud. Er is van alles te doen, je bent de hele dag buiten en iedereen is gelijk! Maak kennis met het team van Buurtcamping! De buurtcamping is de manier om je buurtgenoten op een leuke manier te leren kennen en alvast te proeven van het vakantie gevoel!

Volg onze Facebookpagina zodat je als eerste op de hoogte bent van de plannen.

Heb je nog vragen of lijkt het je leuk om te helpen bij de Buurtcamping? Stuur dan een mailtje naar haveninzichtalmere@gmail.com

Tot 8 september!

Happy Camping,
Team Buurtcamping Almere Haven

Locatie
pin
Buurtcamping Almere Haven
Strandweg 16, 1353 CZ Almere, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Mede mogelijk gemaakt door:

Organisatie

Het lokale team van De Buurtcamping Almere Haven bestaat uit een grote groep gedreven vrijwilligers die allemaal eigen kennis, expertise en netwerk hebben en die ze verbinden aan de buurtcamping Almere Haven. De buurtcamping is voor en door bewoners en word ondersteund door de ondernemers uit Almere Haven. Het beheerdersteam organiseert samen  met het vrijwilligersteam de buurtcamping Almere Haven.

Word vrijwilliger bij Buurtcamping Almere Haven

Tickets

Meer informatie over De Buurtcamping 2024 vind je hier binnenkort. Zet 8 september vast in de agenda.

Programma

Meer informatie over het programma op zondag 8 september vind je hier binnenkort. Houd deze pagina in de gaten!

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.