Almere
Buurtcamping Almere Haven
  • calendar 21 juli 2023 - 23 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Almere Haven, Almere
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Almere Haven

Dit jaar toveren we van vrijdag 21 juli t/m zondag 23 juli het grasveld bij het Jutterstrand om tot een pop-up camping voor de buurt. Samen spelletjes doen, lekker eten, een dansje of een bingo! Iedereen uit de buurt is welkom, van alleenstaanden tot grote gezinnen, van jong tot oud. Er is van alles te doen, je bent de hele dag buiten en iedereen is gelijk! Organisaties uit de buurt organiseren activiteiten, bewoners koken en je maakt kennis met het team van Buurtcamping.  De buurtcamping is de manier om je buurtgenoten op een leuke manier te leren kennen en alvast te proeven van het vakantie gevoel!

Wil jij ook een keer op vakantie in je eigen buurt? Volg dan onze Facebookpagina, zodat je als eerste op de hoogte bent van de plannen voor 2023. Wil je komen kamperen maar heb je geen tent? Laat het ons weten, wij kunnen je helpen.

Heb je nog vragen of lijkt het je leuk om te helpen bij de Buurtcamping? Stuur dan een mailtje naar haveninzichtalmere@gmail.com

Tot de zomer!

Happy Camping,
Team Buurtcamping Almere Haven

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Almere Haven? Koop dan nu je tickets!
Reserveer hier je plek!
Locatie
pin
Buurtcamping Almere Haven
Strandweg 16, 1353 CZ Almere, Nederland
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Over de organisatie

Het lokale team van De Buurtcamping Almere Haven bestaat uit een grote groep gedreven vrijwilligers die allemaal eigen kennis, expertise en netwerk hebben en die ze verbinden aan de buurtcamping Almere Haven. De buurtcamping is voor en door bewoners en word ondersteund door de ondernemers uit Almere Haven. Het beheerdersteam bestaat uit: Wil Spaans, (initiatiefnemer), Jeroen van der Meulen, Hans Morsing, Josta Visser, Alexander Palm en Chelsea Brink samen met het vrijwilligersteam organiseren zij de buurtcamping Almere Haven.

Word vrijwilliger bij Buurtcamping Almere Haven

Vertel iets over de tickets

Yes! De kaartverkoop voor de Buurtcamping 2023 is officeel geopend.
Via het onderstaande link kan je een campingplekje reserveren voor het weekend van 21 t/m 23 juli
Hierna ontvang je een bevestiging met onze campingregels en een betaaldverzoek.
Mocht het financieel niet mogelijk zijn om een bijdrage te doen voor de buurtcamping mee dan contact met ons op en wij zorgen dat jij (en je gezin) ook een plekje krijgt op de camping.

 

Reserveer hier je plek!

Vertel iets over het programma

Na drie jaar is het ondertussen een traditie dat we op de vrijdag avond de Buurtcamping openen met een groot kampvuur, zaterdag sluiten we de dag af met een heerlijke gezamenlijke BBQ en een muzikale bonte avond voor jong én oud! De zondag middag sluiten we  de buurtcamping weer af met een bingo die mogelijk gemaakt wordt door alle ondernemers uit Almere Haven. Tussendoor zijn er altijd veel sport, spel en knutselactiviteiten activiteiten voor iedereen.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: