Krommenie
Buurtcamping Agathepark
  • calendar 21 juli 2023 - 23 juli 2023
  • caravan Buurtcamping Agathepark, Krommenie
  • speaker Facebook

Welkom bij De  Buurtcamping Agathepark in Krommenie

Ieder jaar verandert het Agathepark in een echte camping waar buren van alle leeftijden en achtergronden elkaar leren kennen. Het maakt niet uit hoe oud je bent of in wat voor huis je woont. Samen kamperen draagt bij aan het ons-kent-ons gevoel. We streven naar een fijnere buurt. Waar je elkaar kent, waar je elkaar groet en waar je elkaar helpt.

We zien je dit jaar graag (weer) op de Buurtcamping. Meer informatie over het programma en over het reserveren van je plekje volgt snel. Heb je nu al een vraag, mail dan naar agathepark@debuurtcamping.nl. En like onze Facebookpagina en volg ons op Instagram.

Tickets
exclamation
Wil je ook staan op de Buurtcamping Buurtcamping Agathepark? Koop dan nu je tickets!
Naar de ticketshop
Locatie
pin
Buurtcamping Agathepark
Eikelaan 51, 1561 CB Krommenie, Netherlands
Route

Kom kamperen op De  Buurtcamping!

Elk jaar gaan buurtbewoners op vakantie in hun park in eigen buurt. Drie dagen lang is het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is.

Allemaal leven ze er vol positieve energie gezellig samen en ontmoeten elkaar. Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen . Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Gerrit Gelderman
Beheerder
Erica Leijen
Beheerder

Organisatie

Een flink stel enthousiaste vrijwilligers zorgt er samen met campingbeheerders Gerrit en Erica voor dat Krommenieërs ook dit jaar weer kunnen genieten van een onvergetelijk kampeerweekend in het Agathepark.

 

Word vrijwilliger bij Buurtcamping Agathepark

Reserveer nu je plekje!

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via de webshop. Wacht niet te lang met het boeken van jouw minivakantie in eigen park.

Naar de ticketshop

Vertel iets over het programma

Wat highlights: live muziek en supercoole DJ’s, Expeditie Agathepark en een voetbalclinic, een dansvoorstelling en een workshop stand-up comedy. En natuurlijk Bingo! Hou de site in de gaten voor het definitieve programma.

Help een gezin op vakantie

Op De Buurtcamping reserveren we eenderde van de tentplekken voor gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen. Dankzij gulle gevers krijgen deze gezinnen een plekje op de camping én kampeerspullen.
Wil jij hieraan bijdragen? Wij zorgen dat jouw donatie wordt omgezet in een prachtige vakantie voor een gezin.

Doneer nu
Vrijwilliger worden?  Meld je aan!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken, help je ons mee om onze Buurtcamping tot een groot succes te maken? Denk bijvoorbeeld aan broodjes smeren, activiteiten organiseren, helpen met de tenten opzetten of koken!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden

Met veel dank aan 
onze partners: