De Buurtcamping
De Buurtcamping

Zuiderpark, Den Haag 16 t/m 18 juli

Buurtcamping Zuiderpark

16 t/m 18 juli
Zuiderpark, Den Haag
Volg Buurtcamping Zuiderpark op Facebook

Welkom bij Buurtcamping Zuiderpark

Op een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Drie dagen lang is het Zuiderpark een klein gemoedelijk dorpje. Bewoond door alle types die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van senioren tot zuigelingen en van muurbloempjes tot druktemakers. Je groet de buurman, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar een handje. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen.

Iedereen die het Zuiderpark als zijn/haar achtertuin ziet is van harte welkom van 16 t/m 18 juli. Uiteraard op een veilige 1.5 m afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM.
Kom jij kamperen of word je vrijwilliger? Boek dan snel jouw kampeerplek! Wil je graag komen kamperen maar heb je geen kampeerspullen? Geen probleem! Tante Leen leent graag iets aan je uit!

Heb je een vraag? Stuur ons dan een mailtje: zuiderpark@debuurtcamping.nl

Tot de zomer en Happy Camping!

Buurtcamping Zuiderpark

De Buurtcamping Zuiderpark is voor de postcodes:
2525, 2531, 2532, 2533, 2542, 2543, 2544, 2545, 2546, 2547, 2574, 2572, 2573

Organisatie

Wij, Dion, Jantine en Jessica, zijn de drie Campingbeheerders die klaarstaan om er een waanzinnig leuk weekend van te maken.

We zoeken nog vrijwilligers

Iedereen kan vrijwilliger worden!
We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om een activiteit te organiseren; vrijwilligers die kunnen helpen met de voorbereidingen; vrijwilligers die lekker kunnen koken; vrijwilligers die de receptie kunnen bemannen; vrijwilligers die kunnen helpen met de op- en afbouw; vrijwilligers die de dixi’s durven schoonmaken; vrijwilligers die helpen tenten opbouwen; vrijwilligers…
Via een intake zorgen we ervoor dat jij een taak krijgt die bij jou past!

Vrijwilligers

Help jij een gezin kamperen op De Buurtcamping?

Doneer

Mogelijk gemaakt met de fantastische hulp van:

Op de hoogte blijven van al het buurtcamping nieuws?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het Buurtcampingnieuws.