Vacature bestuursleden De Buurtcamping Utrecht

Bestuursleden: voorzitter en penningmeester

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden! De Buurtcamping Utrecht bestaat dit jaar 6 jaar en dit jaar staat in het teken van ‘samenwerking in de wijken’. Het bestuur van de stichting bestaat dit jaar uit  uitvoerende en ondersteunende bestuursleden. Ook werken we toe naar (de oprichting van) een raad van toezicht, bestaande uit bewoners uit de verschillende wijken. 

We zoeken nog ondersteunende bestuursleden, in de vorm van een voorzitter en penningmeester. Vanuit deze rol ondersteun je het uitvoerend bestuur in de grote lijnen, deel je je netwerk, expertise en visie o.a. op de samenwerking met relevante partijen uit het maatschappelijke en culturele domein in Utrecht. 

Het bestuur heeft 6 vergaderingen per jaar.


De voorzitter:

  • Stelt agendapunten op
  • Leidt de vergaderingen
  • Onderhoudt het contact met het uitvoerend bestuur 

De penningmeester:

  • Houdt zicht op de begroting en administratie
  • Adviseert de fondsenwerver
  • Adviseren op en inzetten van relevant netwerk

 

Wij bieden

Een (onbezoldigde) bestuursfunctie waarin je de mogelijkheid hebt om expertise in te zetten voor een maatschappelijk relevante organisatie en je netwerk te verbreden. Een kans om betrokken te zijn bij de groei en ontwikkeling van een jonge en dynamische organisatie, de successen van dichtbij mee te maken en middels deze betrokkenheid mee te werken aan inclusieve communities in de verschillende wijken in Utrecht. 

Vragen en/of interesse? Mail dan naar utrecht@debuurtcamping.nl of bel Eva Leen 06-81020258.