De Buurtcamping groeit en zoekt versterking van het centrale team!

Het is midden winter, maar De Buurtcamping is hard aan de slag met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar! In 2017 waren er al 13 campings door het hele land en dit jaar worden het er nog meer! Om deze groei te kunnen realiseren gaan we ons team onder andere uitbreiden met een communitymanager, regiobeheerder Amsterdam en een of meer stagiaires. Daarnaast zoeken we iemand die ons kan adviseren bij de ontwikkeling en implementatie van een CRM (Camping Relatiemanagementsysteem).

Hieronder vind je meer informatie over de vacatures. Heb je zelf interesse of ken je iemand anders die geschikt is, laat het ons weten via campingbeheerder@debuurtcamping.nl.

ONLINE EN OFFLINE COMMUNITYMANAGER
Om onze groei te realiseren en buurtbewoners te helpen bij de organisatie van hun eigen Buurtcamping, gaan we ons centrale team versterken met een ervaren communitymanager.

In het kort zorgt de communitymanager er voor dat:

  • De verschillende Buurtcampings en beheerders zo goed mogelijk begeleid worden door het Centrale Team bij de organisatie van hun eigen camping (o.a. tijdens De BuurtCampus).
  • De contacten tussen het Centrale Team en de beheerders en de beheerders onderling zo goed mogelijk verlopen én gestimuleerd worden.
  • Er inzicht is in de vorderingen van de verschillende campings (o.a. aan de hand van het digitale campingvolgsysteem).

De vacature vind je hier. Reageren kan tot 15 december. Voor meer informatie bel Katusha Sol op 06 2428 7272 of mail naar campingbeheerder@debuurtcamping.nl

REGIOBEHEERDER DE BUURTCAMPING AMSTERDAM

Inmiddels heeft De Buurtcamping Amsterdam al een gevestigde naam en een groot netwerk opgebouwd, zowel onder bewoners en vrijwilligers als bij de gemeente en andere (partner)organisaties. Om de Amsterdamse beheerders te helpen bij de organisatie van hun eigen Buurtcamping zijn we op zoek naar een regiobeheerder. De regiobeheerder werkt vanuit Stichting De Buurtcamping Amsterdam en is de spil in de contacten met het bestuur, de Amsterdamse beheerders en het Centrale Team van De Buurtcamping.

De vacature vind je hier. Voor meer informatie bel Katusha Sol op 06 2428 7272 of mail naar campingbeheerder@debuurtcamping.nl.

STAGIAIR DE BUURTCAMPING

Als stagiair bij het Centrale Team ondersteun je ons onder andere bij de communicatie met en ondersteuning van de lokale teams. De taken die hierbij komen kijken zijn o.a. updaten van ons online beheerdersplatform De Campinggids, bijhouden van social media, contacten leggen met partnerorganisaties etc. Daarnaast onderhoud je contacten met de verschillende lokale teams en help je bij het organiseren van bijeenkomsten. Het gaat in principe om een meeloopstage. Je bent minimaal 2-3 dagen per week beschikbaar. De stage start in januari en is minimaal 3 en maximaal 6 maanden.

De vacature vind je hier. Voor meer informatie bel Katusha Sol op 06 2428 7272 of mail naar campingbeheerder@debuurtcamping.nl.

CRM-EXPERT

Ook gaan we onze interne systemen professionaliseren en stroomlijnen. Hiervoor zijn we op zoek naar een (externe) ervaren CRM/IT-specialist. In het kort zorgt hij of zij er voor dat onze systemen zo worden ingericht dat:

De voortgang en de hulpvraag van de individuele campings duidelijk is zodat de verschillende Buurtcampings en beheerders zo goed mogelijk begeleid kunnen worden door het Centrale Team bij de organisatie van hun eigen camping
De contacten tussen het Centrale Team en de beheerders optimaal verlopen én bijgehouden worden op één centrale plek.
We zoeken hiervoor professional of organisatie die ons op de korte termijn gaat helpen bij de keuze/bouw/implementatie van dit CRM-systeem.

De opdracht vind je hier. Voor meer info mail naar roderik@debuurtcamping.nl of ben 06 2827 1570