Stage lopen bij De Buurtcamping?

Deze zomervakantie kamperen buurtbewoners met elkaar in stadsparken door het hele land op De Buurtcamping. Vorig jaar waren dat zo’n 13 campings, dit jaar groeien we door naar bijna 20 campings door heel Nederland! Een grote klus waar de landelijke organisatie wel wat hulp bij kan gebruiken.

De landelijke organisatie van De Buurtcamping zoekt per direct een stagiaire die ons deze zomer kan ondersteunen bij de communicatie en productie met de lokale organisatoren van De Buurtcampings. Het zal gaan om o.a. de volgende taken:

  • Updaten van ons online beheerdersplatform De Campinggids
  • Contact onderhouden met de verschillende lokale teams
  • Helpen bij het organiseren van bijeenkomsten

Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar. De stage duurt zo’n 3 maanden.

Wie zoeken we?

Je bent pro-actief, kan goed communiceren (schriftelijk en mondeling) en bent precies. Een vlotte pen en zelfstandigheid zijn een pré! En het is altijd leuk als je kamperen helemaal geweldig vindt. Happy camping!

Wat bieden we?

Een leerzame snuffelstageplek binnen een jong, betrokken en creatief team van maatschappelijke professionals die samen Nederland een stukje socialer en gezelliger willen maken. Een stagevergoeding is beschikbaar, net als een mooie werklocatie bij Mid/West in De Baarsjes of op locatie.

Interesse? Stuur je CV en een korte motivatie naar campingbeheerder@debuurtcamping.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Katusha Tol: katusha@debuurtcamping.nl of 06 24 28 72 72.