Persbericht

De Buurtcamping zoek enthousiaste beheerders
30/3/2017

Deze zomer wordt het Zuiderpark in Den Haag omgetoverd tot Buurtcamping. En hiervoor worden organisatietalenten uit Den Haag gezocht! van 7 tot en met 9 juli wordt het park een gezellige camping, bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: van yuppen tot daklozen, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit. Door samen de camping op te bouwen of een potje te badmintonnen, leren buurtbewoners elkaar tijdens een ontspannen vakantie beter kennen.

Organiseer jij een geweldig campingweekend voor én met jouw buurt?

Dit jaar wordt De Buurtcamping voor het eerst in het Haagse Zuiderpark georganiseerd. De Buurtcamping zoekt daarom enthousiastelingen die een bijdrage willen leveren aan de buurt, houden van organiseren en een netwerk hebben of willen opbouwen in en om het Zuiderpark. De beheerders ontvangen een vergoeding en worden in het hele traject ondersteund door Stichting De Buurtcamping.

Aanmelden of meer informatie

Voor meer informatie of om je aan te melden ga je naar www.debuurtcamping.nl of kun je mailen naar campingbeheerder@debuurtcamping.nl.

——————————————————————————————

Einde persbericht, niet voor publicatie.

Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviewverzoeken kun je contact opnemen met Annemiek Tigchelaar op 06 5539 4563 en annemiek@debuurtcamping.nl.

Wil je een interview in campingstijl met oprichter Roderik Schaepman? Wij kunnen onze tent opslaan in het  Zuiderpark!