Pers informatie

Info voor de pers

Voor meer informatie over De Buurtcamping, interviewverzoeken of beeldmateriaal kun je contact opnemen met Paula Terpstra op paula@debuurtcamping.nl en 06 51853327.

Hoe het allemaal begon… initiatiefnemer Roderik Schaepman vertelt…Lees meer


Persberichten 2019

18/06/2019 Nieuwe samenwerkingen voor De Buurtcamping
De stichting gunt het iedereen om op vakantie te gaan, talenten te ontdekkenen nieuwe vrienden te maken. Daarom heeft ze de droom om heel Nederland elkaar te laten ontmoeten op De Buurtcamping. Hiervoor zijn middelen en samenwerkingsverbanden nodig. Naast Stichting DOEN, het Oranje Fonds en het VSB Fonds, zijn dit jaar Decathlon en de kro-ncrv grote samenwerkingspartners… Lees meer.

06/07/2019 Tweeduizend mensen toch op vakantie dankzij Buurtcamping
Deze zomer bijna twee keer zoveel Buurtcampings door heel Nederland met zo’n vijf-tot zesduizend kampeerders in totaal.

De Buurtcamping groeit. In het zevende jaar dat De Buurtcamping bestaat is het aantal campings bijna verdubbeld ten opzichte van 2018. Van twintig campings vorig jaar, naar 37 dit jaar. Dit betekent dat steeds meer actieve bewoners het initiatief nemen om een camping te organiseren in hun eigen buurt… Lees meer. 

———————————–

Persberichten 2018
29/05/2018 Deze zomer recordaantal Buurtcampings naar Nederlandse parken
In 2018 ontmoeten buurtbewoners elkaar op maar liefst 20 campings. Deze strekken zich uit over heel Nederland, van Groningen tot Tilburg en van Den Haag tot Nijmegen. Lees meer

Persberichten 2017
30/3/2017 De Buurtcamping zoek enthousiaste beheerders
Deze zomer wordt het Zuiderpark in Den Haag omgetoverd tot Buurtcamping. En hiervoor worden organisatietalenten uit Den Haag gezocht. Lees meer