De Buurtcamping
De Buurtcamping

Gezocht: Fondsenwerver De Buurtcamping Utrecht 2021

Gezocht: Fondsenwerver De Buurtcamping Utrecht 2021

Bij De Buurtcamping Utrecht zetten bewoners, ondernemers en organisaties uit verschillende wijken een weekendprogramma op bij hen in de buurt. Samen werken ze toe naar een ontspannen mini-vakantie waarin niets moet, maar alles mag. Op De Buurtcamping leer je niet alleen je buren kennen, maar ontdek je ook al het leuks, moois en bijzonders dat er te vinden is in jouw eigen wijk.

Sinds 2015 werkt De Buurtcamping Utrecht aan de sociale samenhang in zeven wijken in de stad. Inmiddels hebben meer dan 2.200 buurtbewoners de afgelopen jaren gekampeerd op door henzelf georganiseerde Buurtcampings, meegedaan aan andere activiteiten en zich ontwikkeld als een stadsbreed netwerk. Wij geloven in de kracht van ontmoetingen.

De Buurtcamping Utrecht is laagdrempelig project, zonder winstoogmerk dat inzet op ontmoeting en inclusief programma. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning vanuit subsidies, fondsen en sponsoring. Wij zijn op zoek naar een collega die de uitdaging aangaat om de financiering via fondsen te coördineren en uit te voeren.

Wie zoeken we
Bevlogen nieuwe collega, een geboren netwerker, die enthousiast wordt van het project De Buurtcamping. Die onze missie en visie kan overbrengen op nieuwe partners, fondsen en/of donateurs. Je bent proactief en bent graag onderdeel van een divers en energiek team. Je werkt nauw samen met de regiobeheerder.
– Je kunt strategisch en planmatig werken
– Je bent communicatief vaardig en hebt een vlotte pen
– Je neemt initiatief, bent standvastig en gebruikt je creativiteit
– Je kan de ideeën en wensen vanuit een buurt goed vertalen naar een aanvraag

Wat ga je doen
– Coördinatie: maken planning voor aanvragen en verantwoording regionale fondsen
– Opstellen lokale en stedelijke speerpunten en doelstellingen ism campingbeheerders en regiobeheerder
– Opmaken projectplannen, schrijven begeleidende brieven en beantwoording vragen
– Verzamelen data (enquête/impact meting), evaluaties en terugkoppeling voor verantwoording
– Meedenken en initiatief nemen waar jij denkt dat het nodig is.

Wat bieden wij
– Projectprijs van €2.500 ex btw
– Kennis en ervaring opdoen in een leuk en dynamisch team en breed netwerk
– Informele werksfeer

Interesse?
Stuur voor 17 januari je motivatie en beknopte cv op naar Eva Leen en Astrid Glissenaar via utrecht@debuurtcamping.nl  Meer info? Mail ons of kijk op https://debuurtcamping.nl/stad/utrecht/