De Buurtcamping 2018: de tussenstand

De Buurtcamping neemt de zomer over! Met zonovergoten weekenden kunnen we al terugkijken op drie succesvolle edities in Den Haag Spoorwijk, Tilburg en Nijmegen-Oost. Het wordt een mooie kampeerzomer, waar zet jij je tentje op?

Foto’s: Joris Louwes

Proost! De Buurtcamping Den Haag Spoorwijk was zo’n succes dat de organisatie al een event voor De Buurtcamping 2019 heeft aangemaakt. We zijn er volgend jaar gewoon weer bij! Bekijk hier een item over de camping op Den Haag FM.

De Buurtcamping komt nog twee keer naar Den Haag. Van 13 t/m 15 juli strijkt de camping neer in Zuiderpark en daarna, van 7 t/m 9 september, in De Verademing. Tentplekken zijn nu te reserveren!

Iedereen is welkom op De Buurtcamping

Op De Buurtcamping Tilburg liep het storm met gezellige kampeerders uit alle uithoeken van de stad. We kregen bijzonder bezoek van EenVandaag, die een item maakten over op vakantie gaan op De Buurtcamping. Iedereen is welkom, ook mensen die net iets minder hebben te besteden. Bekijk hieronder het item!

Psst, wil jij komen kamperen op een van de Amsterdamse campings maar minder te besteden? Stadspashouders kunnen met forse korting een tentplekje reserveren voor de campings in Flevopark, Rembrandtpark, Gaasperdam, Sloterpark en Noorderpark.

De Buurtcamping Nijmegen-Oost

Nog een primeur dit jaar, afgelopen weekend in Nijmegen. De buurt Nijmegen-Oost kwam samen om op een prachtige plek aan de rand van de stad, vakantie te vieren. Ook hier komen mensen van all-walks-of-life, zoals Annemieke (40) mooi verwoordt: ”Eigenlijk wel apart! Ik ken maar twee mensen hier op de camping, maar iedereen komt bij mij uit de buurt. Er ontstaan zeker mooie nieuwe vriendschappen.”

Nog 17 te gaan! Bekijk hieronder waar De Buurtcamping deze zomer nog meer te vinden is en reserveer je plekje via de link!

22 – 24 juni 29 juni – 1 juli 6 – 8 juli 13 – 15 juli 20 – 22 juli 7 – 9 september
Den Haag Spoorwijk Tilburg Stadspark Nijmegen Nijmegen-Oost Den Haag Zuiderpark Amsterdam 

Gaasperdam
Noorderpark
Flevopark
Sloterpark
Rembrandtpark

Den Haag
De Verademing
Leiden
Tuin van Noord
Almere
Beatrixpark
Nieuwegein
Galecopperzoom
Bussum
Groene Long
Haarlem
Reinaldapark
Groningen
Lewenborg
Utrecht
Griftpark
Zaanstad
In ‘t Veldpark
Agathepark
Kogerveldwijk